Flos

Filter by

Mærker
Farve
Pris
750 kr 27700 kr
Sorter efter
 • Flos Smithfield C

  Flos Smithfield C loftlampe i stilfuldt design af Jasper Morrison.Smithfield C har en blød formgivning, der er inspireret af Smithfield-markedet i London. Designet af Jasper Morrison i 2009 Fremstillet af aluminium Vælg mellem flere farver og modeller Diameter: 60 cm. Højde: 21,5 cm.

  På lager
  6.250,00 kr
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Flos Smithfield S

  Smithfield S lampe i stilfuldt design fra Flos.Smithfield er designet af Jasper Morrison med inspiration i Smithfield-markedet i London. Lampen har et godt, direkte lys og fås i flere farver.Smithfield er forholdsvis stor og bringer masser af karakter til indretningen. Designet af Jasper Morrison i 2009 Fremstillet af aluminium Fås i flere farver og...

  På lager
  6.875,00 kr
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Flos Snoopy

  Flos Snoopy bordlampe med fod i lækre mateiraler og et moderne design.På oversiden af skærmen er tre huller, så omgivelserne også får lidt lys. Designet i 1967 af Achille og Pier Giacomo Castiglioni Fod af marmor Lampeskærm af metal Lysdæmper Bredde: 39,4 cm. Højde: 36,9 cm.

  På lager
  6.750,00 kr
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Flos Tab F

  Flos Tab F standerlampe i stilfuldt design af Edward Barber og Jay Osgerby.Tab F giver et direkte lys og er perfekt til læsekrogen. Designet af Edward Barber og Jay Osgerby i 2011 Drejbart lampehoved LED med lavt strømforbrug Vælg mellem flere farver Højde: 110 cm.

  På lager
  3.050,00 kr
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Flos Tab T

  Tab T bordlampe fra Flos i et helt enkelt og praktisk design.Lampen giver et godt direkte lys og er perfekt til skrivebordet. Designet af Edward Barber & Jay Osgerby LED med lavt strømforbrug Drejbart lampehoved Fås i flere farver Bredde: 27,3 cm. Højde: 32,7 cm.

  På lager
  2.500,00 kr
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Flos Toio

  Toio standerlampe fra Flos. En smuk standerlampe med et industrielt udtryk.Toio optager ikke særligt meget plads og giver et indirekte lys, der især er velegnet i rum med højt til loftet. Designet af Achille & Pier Giacomo Castiglioni i 1962 Industrielt udtryk Justerbar højde Vælg mellem flere farver Højde: 158 cm.

  På lager
  7.200,00 kr
  Se leveringstid
  Se produktet her

Flos

Flos blev grundlagt i 1962 af Dino Gavina og Cesare Cassina og er i dag en af verdens førende lampeproducenter.

Flos arbejder sammen med nogle af verdens mest anerkendte designere, og har i dag et sortiment fyldt af ikoniske lamper, der ikke kun byder på godt design men også høj kvalitet og rigtig gode lysegenskaber.

Da Flos var nystartet arbejdede virksomheden meget sammen med Achille og Pier Giacomo Castiglioni, der står bag Arco, Snoopy og andre af Flos største succeser. Siden er mange andre lamper kommet til, og lamper som Aim, IC Lights og Piani står nu klar til at blive nye ikoner.

Gå på opdagelse i Flos sortiment af pendler, bordlamper og standerlamper, der både byder på eksklusive lamper og fede lamper til gode priser, hvor man får rigtig meget design og kvalitet for pengene.


Vis mere