Pernille Corydon

Filter by

Kategorier
Mærker
Farve
Pris
200 kr 750 kr
Sorter efter
 • Pernille Corydon Shooting Star...

  Shooting Star Earstick fra Pernille Corydon er en skøn ørering, i et fint og enkelt design.Shooting Star Earstick fås i flere farver og passer godt til de andre smykker fra Pernille Corydon - også dem fra andre serier.Vær opmærksom på, at alle smykker fra Pernille Corydon er lavet af sølv, og at andre farver end sølv er belagt. Derfor kan smykkerne...

  På lager
  350,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Pernille Corydon Rain Hooks

  Rain Hooks fra Pernille Corydon er et sæt af lækre øreringe i et fint og enkelt design fra Daylight-serien.Vær opmærksom på, at alle smykker fra Pernille Corydon er lavet af sølv, og at andre farver end sølv er belagt. Derfor kan smykkerne hurtigt opnå en patina, hvis de udsættes for slid, som det eksempelvis kan forventes af fingerringe.

  På lager
  600,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Pernille Corydon Plain Hoop

  De fine Plain Hoop øreringe fra Pernille Corydon har et helt enkelt design. Plain Hoop fås i flere størrelser, hvor dette er den mindste.Vær opmærksom på, at alle smykker fra Pernille Corydon er lavet af sølv, og at andre farver end sølv er belagt. Derfor kan smykkerne hurtigt opnå en patina, hvis de udsættes for slid, som det eksempelvis kan forventes af...

  På lager
  300,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Pernille Corydon Oval Creol

  Oval Creol øreringene fra Pernille Corydon har et fint og elegant design med et lille twist.Vær opmærksom på, at alle smykker fra Pernille Corydon er lavet af sølv, og at andre farver end sølv er belagt. Derfor kan smykkerne hurtigt opnå en patina, hvis de udsættes for slid, som det eksempelvis kan forventes af fingerringeMål: 35 mm.

  På lager
  450,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Pernille Corydon Mini Star Earstick

  Mini Star Earstick fra Pernille Corydon er en skøn ørering, i et fint og enkelt design.Mini Star Earstick fås i flere farver og passer godt til de andre smykker fra Pernille Corydon - også dem fra andre serier.Vær opmærksom på, at alle smykker fra Pernille Corydon er lavet af sølv, og at andre farver end sølv er belagt. Derfor kan smykkerne hurtigt opnå...

  På lager
  200,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Pernille Corydon Mini Coin Ring

  Mini Coin Ring fra Pernille Corydon i lækkert design. Flot og elegant fingerring, der kan bruges til enhver lejlighed.Vær opmærksom på, at alle smykker fra Pernille Corydon er lavet af sølv, og at andre farver end sølv er belagt. Derfor kan smykkerne hurtigt opnå en patina, hvis de udsættes for slid, som det eksempelvis kan forventes af fingerringe.

  På lager
  250,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Pernille Corydon Mini Coin Necklace

  Mini Coin Necklace fra Pernille Corydon i lækkert design. Flot og elegant halskæde, der kan bruges til enhver lejlighed.Vær opmærksom på, at alle smykker fra Pernille Corydon er lavet af sølv, og at andre farver end sølv er belagt. Derfor kan smykkerne hurtigt opnå en patina, hvis de udsættes for slid, som det eksempelvis kan forventes af fingerringe.Mål:...

  På lager
  400,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Pernille Corydon Mini Coin Earsticks

  Mini Coin Earsticks fra Pernille Corydon i lækkert design. Flotte og elegante ørestikker, der kan bruges til enhver lejlighed.Vær opmærksom på, at alle smykker fra Pernille Corydon er lavet af sølv, og at andre farver end sølv er belagt. Derfor kan smykkerne hurtigt opnå en patina, hvis de udsættes for slid, som det eksempelvis kan forventes af...

  På lager
  225,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Pernille Corydon Mini Coin Bracelet

  Mini Coin Bracelet fra Pernille Corydon i lækkert design. Flot og elegant armbånd, der kan bruges til enhver lejlighed.Vær opmærksom på, at alle smykker fra Pernille Corydon er lavet af sølv, og at andre farver end sølv er belagt. Derfor kan smykkerne hurtigt opnå en patina, hvis de udsættes for slid, som det eksempelvis kan forventes af fingerringe.Mål:...

  På lager
  350,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Pernille Corydon Midi Plain Hoop

  De fine Midi Plain Hoop øreringe fra Pernille Corydon har et helt enkelt design. Plain Hoop fås i flere størrelser, hvor dette er den mellemste.Vær opmærksom på, at alle smykker fra Pernille Corydon er lavet af sølv, og at andre farver end sølv er belagt. Derfor kan smykkerne hurtigt opnå en patina, hvis de udsættes for slid, som det eksempelvis kan...

  På lager
  350,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Pernille Corydon Micro Coin Earstick

  Micro Coin Earstick fra Pernille Corydon er en skøn ørering, i et fint og enkelt design.Micro Coin Earstick fås i flere farver og passer godt til de andre smykker fra Pernille Corydon - også dem fra andre serier.Vær opmærksom på, at alle smykker fra Pernille Corydon er lavet af sølv, og at andre farver end sølv er belagt. Derfor kan smykkerne hurtigt...

  På lager
  200,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Pernille Corydon Malachite Ring

  Malachite Ring fra Pernille Corydon er en lækker fingerring i et fint og enkelt design fra Daylight-serien.Vær opmærksom på, at alle smykker fra Pernille Corydon er lavet af sølv, og at andre farver end sølv er belagt. Derfor kan smykkerne hurtigt opnå en patina, hvis de udsættes for slid, som det eksempelvis kan forventes af fingerringe.

  På lager
  450,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Pernille Corydon Hummingbird Necklace

  Hummingbird Necklace fra Pernille Corydon er en fin og feminin halskæde, der er inspireret af naturens små og delikate detaljer.Vær opmærksom på, at alle smykker fra Pernille Corydon er lavet af sølv, og at andre farver end sølv er belagt. Derfor kan smykkerne hurtigt opnå en patina, hvis de udsættes for slid, som det eksempelvis kan forventes af...

  På lager
  400,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Pernille Corydon Double Plain...

  Double Plain Necklace fra Pernille Corydon er en skøn halskæde, i et fint og enkelt design.Double Plain Necklace fås i flere farver og passer godt til de andre smykker fra Pernille Corydon - også dem fra andre serier.Vær opmærksom på, at alle smykker fra Pernille Corydon er lavet af sølv, og at andre farver end sølv er belagt. Derfor kan smykkerne...

  På lager
  400,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Pernille Corydon Daylight Necklace

  Daylight Necklace fra Pernille Corydon er en lækker halskæde i et fint og enkelt design fra Daylight-serien.Vær opmærksom på, at alle smykker fra Pernille Corydon er lavet af sølv, og at andre farver end sølv er belagt. Derfor kan smykkerne hurtigt opnå en patina, hvis de udsættes for slid, som det eksempelvis kan forventes af fingerringe.Mål: 80 cm.

  På lager
  650,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Pernille Corydon Daylight Earrings

  Daylight Earrings fra Pernille Corydon er et sæt af lækre øreringe i et fint og enkelt design fra Daylight-serien.Vær opmærksom på, at alle smykker fra Pernille Corydon er lavet af sølv, og at andre farver end sølv er belagt. Derfor kan smykkerne hurtigt opnå en patina, hvis de udsættes for slid, som det eksempelvis kan forventes af fingerringe.Mål: 22 mm.

  På lager
  400,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Pernille Corydon Daylight Bracelet

  Daylight Bracelet fra Pernille Corydon er en lækker armbånd i et fint og enkelt design fra Daylight-serien.Vær opmærksom på, at alle smykker fra Pernille Corydon er lavet af sølv, og at andre farver end sølv er belagt. Derfor kan smykkerne hurtigt opnå en patina, hvis de udsættes for slid, som det eksempelvis kan forventes af fingerringe.Mål: 15-18 cm.

  På lager
  400,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Pernille Corydon Coin Necklace

  Pernille Corydon Coin Necklace er simpel og klassisk. Den fine kæde og det enkle vedhæng med smuk struktur giver halskæden et let og nordisk udtryk.Vær opmærksom på, at alle smykker fra Pernille Corydon er lavet af sølv, og at andre farver end sølv er belagt. Derfor kan smykkerne hurtigt opnå en patina, hvis de udsættes for slid, som det eksempelvis kan...

  På lager
  400,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Pernille Corydon Coin Hook

  De flotte Coin Hook øreringe fra Pernille Corydon er inspireret af Berlins rå udtryk og kombineret med bløde cirkler for at skabe kontrast.Vær opmærksom på, at alle smykker fra Pernille Corydon er lavet af sølv, og at andre farver end sølv er belagt. Derfor kan smykkerne hurtigt opnå en patina, hvis de udsættes for slid, som det eksempelvis kan forventes...

  På lager
  450,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Pernille Corydon Clover Necklace

  Clover Necklace fra Pernille Corydon er en fin og enkel halskæde med en firkløver som vedhæng.Vær opmærksom på, at alle smykker fra Pernille Corydon er lavet af sølv, og at andre farver end sølv er belagt. Derfor kan smykkerne hurtigt opnå en patina, hvis de udsættes for slid, som det eksempelvis kan forventes af fingerringeKæde: 40-48 cm.,...

  På lager
  400,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Pernille Corydon Clover Earstick

  De flotte og detaljerige Clover ørestikker fra Pernille Corydon har et fint og feminint design, der kan bruges til enhver lejlighed.Vær opmærksom på, at alle smykker fra Pernille Corydon er lavet af sølv, og at andre farver end sølv er belagt. Derfor kan smykkerne hurtigt opnå en patina, hvis de udsættes for slid, som det eksempelvis kan forventes af...

  På lager
  275,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Pernille Corydon Clover Bracelet

  Det flotte Clover armbånd fra Pernille Corydon har et fint og enkelt design, der er inspireret af naturens små detaljer.Vær opmærksom på, at alle smykker fra Pernille Corydon er lavet af sølv, og at andre farver end sølv er belagt. Derfor kan smykkerne hurtigt opnå en patina, hvis de udsættes for slid, som det eksempelvis kan forventes af fingerringe

  På lager
  350,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Pernille Corydon Big Twisted Necklace

  Big Twisted Necklace fra Pernille Corydon er en skøn halskæde, i et fint og enkelt design.Big Twisted Necklace fås i flere farver og passer godt til de andre smykker fra Pernille Corydon - også dem fra andre serier.Vær opmærksom på, at alle smykker fra Pernille Corydon er lavet af sølv, og at andre farver end sølv er belagt. Derfor kan smykkerne hurtigt...

  På lager
  500,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Pernille Corydon Alliance Bracelet

  Alliance Bracelet fra Pernille Corydon er et skønt armbånd, i et fint og enkelt design.Alliance Bracelet fås i flere farver og passer godt til de andre smykker fra Pernille Corydon - også dem fra andre serier.Vær opmærksom på, at alle smykker fra Pernille Corydon er lavet af sølv, og at andre farver end sølv er belagt. Derfor kan smykkerne hurtigt opnå...

  På lager
  400,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her

Pernille Corydon

Den danske smykkedesigner Pernille Corydon startede sin virksomhed i 2007, og hun har gennem årene designet flere smykkekollektioner. Pernille Corydons smykkesortiment består af halskæder, øreringe, armbånd og ringe. Corydon smykker har referencer til den skandinaviske enkelthed med geometriske former. Pernille Corydon skaber klare, moderne smykker uden overflødige detaljer og vedhæng. Det der er tilbage, er et rent og feminint udtryk, der med sin enkle skønhed henvender sig til kvinder i alle aldre.

Pernille Corydon henter inspiration fra arkitekturen, møbler, naturen og moden. Corydon får også inspiration fra hverdagslivet og fra rejser, som hun bearbejder ved at omsætte indtrykkene til former og skitser. Pernille Corydons inspiration kan derfor komme fra forskellige steder, hvilket også gør hendes smykkekollektioner varierende men stadigvæk med det enkle formsprog som fokus.

Corydon er en passioneret smykkedesigner, der skaber fine og enkle smykker med kant. Hun lader sig ikke begrænse af materialer og stilarter, og derfor omfatter hendes kollektion af smykker både enkle smykker og mere statement smykker. Corydon fremstiller alle sine smykker i sterlingsølv og forskellige guldbelagt, rosaguldbelagt og oxiderede materialer. Alle Pernille Corydons smykker er derfor lavet i ren sterlingsølv og indeholder ingen nikkel.

Pernille Corydons smykkekollektion giver rig mulighed for at udtrykke ens personlighed, og det er nemt at kombinere smykkerne, som man har lyst til. Pernille Corydon skaber smykker, der kan anvendes til både hverdag og fest. Corydons enkle og minimalistiske design er anvendelige til enhver anledning.


Vis mere