Lamper

Filter by

Kategorier
Mærker
Farve
Pris
149 kr 27700 kr
Sorter efter
 • Le Klint Sax 233-2/21

  Lampen, Sax 233-2/21, er én ud af de adskillige saxlamper fra Le Klint.Saxlampen kom til verden i 1952, da Erik Hansen designede den. Han kombinerede simpelthen de klassiske plisserede lampeskærme med træ - en genial forening af naturens materialer. Den håndfoldede plisserede skærm på lampen, sikrer et komfortabelt lys. Du kan bruge lampen som læselampe,...

  På lager
  4.295,00 kr
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Munk Collective Turn Lamp

  Turn Lamp fra Munk Collective er en smart lampe, der både kan bruges som pendel og bordlampe.Turn Lamp er opkaldt efter sin funktion, da man blot skal vende lampen om, for at bruge den som bordlampe. Ledningen føres gennem det lille indhak i skærmen, så den står stabilt.Den drejbare kontakt på siden af lampen lever også op til navnet. Når lampen bruges...

  På lager
  999,00 kr
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Munk Collective Pipe Lamp

  Pipe Lamp fra Munk Collective er en smuk bordlampe, der egner sig ideelt til skrivebordet, hylden eller natbordet. Inspireret af de klassiske bibliotekslamper, egner Pipe Lamp sig godt til læseren med sin touch-dimmer, men også til at sprede et hyggeligt lys i de sene aftentimer. Pipe Lamps lys er LED, og har to meter sort ledning. Nytænkende...

  På lager
  1.999,00 kr
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Le Klint Sax 223-2/17

  Sax 223-2/17 er én af Le Klints mange lamper og varianter fra sax-serien. Designet af saxlampen opstod i 1952, da Erik Hansen opfandt den. Dengang kombinerede han de klassiske plisserede lampeskærme med træ - en oplagt sammenslutning af naturens materialer. Lampen, med dens håndfoldede plisserede skærm, er med til at sikre et blødt og komfortabelt lys som...

  På lager
  3.995,00 kr
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Le Klint Sax 223-120

  Sax 223-120 er én ud af mange forskellige saxlamper fra Le Klint.Saxlampen kom til i 1952, da den blev designet af Erik Hansen, hvor han på genial vis kombinerede de klassiske plisserede lampeskærme med træ - en nydelig forening af naturens materialer. Lampens håndfoldede plisserede skærm er med til at sikre et blødt og bekvemt lys i rummet, samtidig med...

  På lager
  3.995,00 kr
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Munk Collective Blind Lamp

  Blind Lamp fra Munk Collective er en smuk og nytænkende lampe i et enkelt design. Loftlampen er karakteristika er dens mulighed for at justere lampeskærmen i dens tre positioner, så de kan blænde/skærme for lyset. Lampen er med smukke messingdetaljer og i pulverlakeret aluminium - to lækre materialer, der spiller smukt op til den moderne bolig....

  På lager
  2.499,00 kr
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Munk Collective Palo Lamp

  Palo Lamp fra Munk Collective er en smuk og enkel lofthængt gallerilampe. Her kan du smukt belyse et maleri, bøger, fint keramik eller lige hvad du ønsker skal frem i lyset. Palo findes i flere farver, og har indbygget LED. Palo Lamp har en stofledning på 3 meter, og en touch lysdæmper, så lyset kan indstilles til netop dit behov. Enkel gallerilampe...

  På lager
  2.999,00 kr
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Le Klint Model 311

  Model 311 er en klassisk bordlampe, der blev designet af Esben Klint i 1949. Bordlampen er i mundblæst opalglas, og har en klassisk plisseret lampeskærm. 311 har en lille detalje af stål eller messing under lampeskærmen, der giver den en ekstra kant. Model 311 er en simpel klassiker, man aldrig kan gå galt i byen med. Mål: Ø 35 x H 41 cm. Lysstyrke: 800...

  På lager
  3.795,00 kr
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Le Klint Model 314

  Model 314 er en lille klassisk bordlampe. Bordlampen er i mundblæst opalglas, og har en klassisk plisseret lampeskærm. 314 har en lille detalje af stål eller messing under lampeskærmen, der giver den en ekstra kant. Model 314 er en simpel klassiker, man aldrig kan gå galt i byen med. Mål: Ø 30 x H 27 cm. Lysstyrke: 470 lm.Fatning: E27 Klassisk...

  På lager
  3.095,00 kr
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Le Klint Model 349

  Model 349 fra Le Klint er en smuk gulvlampe med en masse fine messingdetaljer. Lampen blev designet af Aage Petersen i 1946, og emmer af tidløshed.Den fine håndfoldede skærm står flot sammen med Model 349's messing og sorte stel. Lampen kan både justeres i højde, samt lampeskærmens hældning kan ligeledes justeres. Model 349 er derfor den ideelle...

  På lager
  9.995,00 kr
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Le Klint Model 351

  Model 351 fra Le Klint er en smuk gulvlampe med en masse fine messingdetaljer. Lampen blev designet af Aage Petersen i 1946, og emmer af tidløshed.Den fine håndfoldede skærm står flot sammen med Model 351's messing og sorte stel. Lampen kan både justeres i højde, samt lampeskærmens hældning kan ligeledes justeres.Mål: Ø 55 x H 121-170 cm. Lysstyrke: 800...

  På lager
  7.995,00 kr
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Le Klint The Bouquet Single Pendel

  The Bouquet fra Le Klint er en smuk lampe med et nordisk udtryk. Lampen forener smukt skarpe plissér med rustikt hørtekstil og detaljer af egetræ. Den fine The Bouquet lampe giver et blidt lys der i formsproget er inspireret af tulipanhovedet, deraf navnet. The Bouquet er en single pendel, men lampen fås ligeledes i en buket af flere 'tulipaner' med The...

  På lager
  1.495,00 kr
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Le Klint The Bouquet Chandelier 3...

  The Bouquet Chandelier fra Le Klint er en smuk lampe med et nordisk udtryk. Lampen forener smukt skarpe plissér med rustikt hørtekstil og detaljer af egetræ. Den fine The Bouquet Chandelier er en smuk lysekrone, som symboliserer udsprungne blomsterhoveder smukt svajende nedad i bløde buer. Lysekronen findes i flere størrelser og med 3, 5 eller 7...

  På lager
  3.495,00 kr
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Le Klint The Bouquet Chandelier 5...

  The Bouquet Chandelier fra Le Klint er en elegant lampe med et nordisk udtryk. Lampen forener smukt skarpe plissér med rustikt hørtekstil og detaljer af egetræ. Den fine The Bouquet Chandelier er en skøn lysekrone, som symboliserer udsprungne blomsterhoveder elegant svajende nedad i bløde buer. Lysekronen kommer i flere størrelser og med 3, 5 eller 7...

  På lager
  4.995,00 kr
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Le Klint The Bouquet Chandelier 7...

  The Bouquet Chandelier fra Le Klint er en graciøs lampe med et nordisk udtryk. Lampen forener på smukkeste vis de skarpe plisséer med rustikt hørtekstil og detaljer af egetræ. Den smukke The Bouquet Chandelier er en elegant lysekrone, som symboliserer udsprungne blomsterhoveder fint svajende nedad i bløde buer. Lysekronen findes i flere størrelser og med...

  På lager
  6.995,00 kr
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Le Klint Model 204

  Den fine Model 204 fra Le Klint er blevet navngivet - The Mushroom. Væglampen blev designet i 1957 af Vilhelm Wolhert til Niels Bohrs æresbolig i København. I dag kan den smukke 304 væglampe pryde de almene hjem. Lampeskærmen er håndfoldet, og komplimenteres smukt af de base i ubehandlet egetræ. Mushroom, model 304, er alt i alt en smuk lampe, og vil...

  På lager
  3.495,00 kr
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Kaiser Idell 6722-P pendel

  En fin pendel som giver et behageligt og blødt lys. Fungerer både fint når lampen hænger alene, og når den hænger sammen med en eller flere i køkkenet eller over spisebordet.Pendlen er lakeret med syrehærdet lak, og andre metaldele er forkromet. Pendel Lakeret med syrehærdet lak Øvrige metaldele er forkromet Originalt Bauhaus-design Mål: Ø 14,5...

  På lager
  1.795,00 kr
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Kaiser Idell 6718-W væglampe

  Væglampen, som de fleste kender som sakselampen, består af det verdenspatenteret kugleled og en håndlakeret skærm.De øvrige forkromede dele, består af håndpoleret og sølvloddet messing.Mål: Ø 16,4 x H 47-89 cm.Fatning: E27Watt: Max. 250V (EU) Væglampe Kendt som sakselampen Håndlakeret skærm Originalt Bauhaus-design

  På lager
  4.295,00 kr
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Kaiser Idell 6631-P pendel

  Den fine 6631-P pendel fra Kaiser Idell, består blandt andet af det verdenspatenteret kugleled. Skærmen er håndlakeret, og de øvrige forkromede dele, består af håndpoleret og sølvloddet messing.Lampen er produceret i stål og messing.Mål: Ø 28,5 x H 13,5 cm.Fatning: E27Watt: max. 250V (EU) Pendel Håndlakeret skærm Produceret i stål og messing...

  På lager
  2.545,00 kr
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Kaiser Idell 6580-F gulvlampe

  Den stilrene 6580-F gulvlampe fra Kaiser Idell er originalt Bauhaus-design.Lampen er produceret i stål og messing. Lampen består blandt andet af et verdenspatenteret kugleled og skærmen, som er håndlakeret.Mål: Ø 21 x H 125-135 cm.Fatning: E27Watt: max. 250V (EU) Gulvlampe Håndlakeret skærm Produceret i stål og messing Originalt Bauhaus-design

  På lager
  6.295,00 kr
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Kaiser Idell 6556-F gulvlampe

  Den smukke 6556-F gulvlampe fra Kaiser Idell er originalt Bauhaus-design.Gulvlampen har en lille hældning, som gør den ideel til belysning ved siden af en lænestol eller en sofa.Lampen har et verdenspatenteret kugleled og er produceret i messing og stål. Skærmen er håndlakeret.Mål: Ø 21 x H 125 cm.Fatning: E27 Gulvlampe Håndlakeret skærm Produceret...

  På lager
  5.745,00 kr
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Kaiser Idell 6631-T bordlampe

  Den tidsløse og smukke 6631-T bordlampe fra Kaiser Idell består af et verdenspatetenret kugleled.Lampen er originalt Baushaus-design og har en genkendelig og fin silhouette.Bordlampen er produceret i stål og messing og skærmen er håndlakeret i højglans. Lampeskærmen fås i mat i farven sort.Mål: Ø 28,5 x H 42,5 cm.Fatning: E27Watt: max. 250V (EU)...

  På lager
  4.995,00 kr
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Louis Poulsen VL Ringkrone 3-5-7

  Den smukke VL Ringkrone er designet af Vilhelm Lauritzen i 1940'erne, og oprindeligt tænkt til Radiohuset, og deraf i samme familie som de velkendte VL38 og VL45. VL Ringkrones organiske former komplimenterer smukt det moderne hjem. Den fine kontrast mellem satinpoleret messing og det opale mundblæste glas, skaber en let og iøjenfaldende lysekrone....

  På lager
  16.995,00 kr
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Tala Voronoi I

  Voronoi I fra Tala er en smuk og skulpturel LED pære. Her spiller lyset smukt sammen med pærens organiske former, og skaber et foranderligt lys alt efter perspektivet. Voronoi I står smukt alene, samt kombineret med Voronoi II. Pærerne vil uundgåeligt skabe et smukt og skulpturelt statement.Med Voronoi I medfølger der ingen fatning, men smukt ledsaget er,...

  På lager
  679,00 kr
 • Tala Voronoi II

  Voronoi II fra Tala er en fantastisk smuk LED pære. Voronoi II vil uundgåeligt blive en skulpturel del af indretningen, der med sit tonet glas, vil skabe en varm og hyggelig atmosfære. Voronoi II står smukt alene, samt kombineret med Voronoi I. Her vil pærerne uundgåeligt skabe et smukt og skulpturelt statement.Med Voronoi II medfølger der ingen fatning,...

  På lager
  1.079,00 kr
 • Tala Brass Pendant

  Den smukke Brass Pendant fra Tala er en enestående fatning i messing. Fatningen vil pryde ethvert moderne hjem, og stå som et smukt statement. Fatningen står som smukt modstykke til de organiske lampepærer: Voronoi I og Voronoi II, der ligeledes er fra Tala. Fatningen har en lækker stofledning, som står i kontrast til det fine messing. Spændning: 240VMax:...

  På lager
  469,00 kr
 • Nelson Bubble Lamp Ball

  Bubble Lamp blev designet af George Nelson i 1947, hvor han var en af tidens mest vigtige og arbejdsomme designere på lige fod med Charles og Ray Eames.Bubble Lamp Ball er udført i et stålskelet betrukket med tyndt kunststof, der giver et kraftigt men blødt lys, der ikke generer øjnene. Det rendyrkede design med sine enkle linjer er tidsløse og lampen...

  På lager
  3.499,00 kr
  Flere varianter på lager
  Se produktet her
 • Nelson Bubble Lamp Saucer

  Bubble Lamp blev designet af George Nelson i 1947, hvor han var en af tidens mest vigtige og arbejdsomme designere på lige fod med Charles og Ray Eames.Bubble Lamp Saucer er udført i et stålskelet betrukket med tyndt kunststof, der giver et kraftigt men blødt lys, der ikke generer øjnene. Det rendyrkede design med sine enkle linjer er tidsløse og lampen...

  På lager
  3.499,00 kr
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Nelson Bubble Lamp Cigar

  Bubble Lamp blev designet af George Nelson i 1947, hvor han var en af tidens mest vigtige og arbejdsomme designere på lige fod med Charles og Ray Eames.Bubble Lamp Cigar er udført i et stålskelet betrukket med tyndt kunststof, der giver et kraftigt men blødt lys, der ikke generer øjnene. Det rendyrkede design med sine enkle linjer er tidsløse og lampen...

  På lager
  3.499,00 kr
  Se leveringstid
  Se produktet her

Lamper · Stort udvalg af lamper i godt design

Hos t.i.n.g. finder du et stort udvalg af lamper fra de førende brands i Danmark, Skandinavien og resten af verden. Vi udvælger nøje alle lamper ud fra et princip om, at de skal være funktionelle, men samtidig bidrage til det æstetiske udtryk i det moderne, nordiske hjem.

Vi vægter holdbarhed, kvalitet og materialer højt, ligesom vi udelukkende forhandler lamper, der er designet med respekt for datidens designtraditioner i kombination med nutidens æstetiske linjer.


Lamper fra etablerede og upcoming brands

Når du leder efter en lampe i vores store udvalg, finder du både lamper fra etablerede og berømte udenlandske og danske mærker som Flos, Fermob, Louis Poulsen, HAY, Lampe Gras, Le Klint og Muuto, men også upcoming brands som &Tradition, Anour, Tala og Munk Collective. 

Herudover finder du lamper fra Astep, Fatboy, Fritz Hansen Lighting, Graypants, Handvärk, Jieldé, Kaiser Idell og Mantis, som alle har dét tilfælles, at de producerer lamper af høj kvalitet og lang holdbarhed, der forener det bedste fra nu- og datid i en funktionel og æstetisk kombination.


Lamper til alle husets rum

Der er formentlig lamper i ethvert rum i dit hjem. I de fleste rum er der garanteret flere forskellige lamper, der hver især tjener et særligt formål. Nogle lamper skaber hyggelig belysning, mens andre lamper er den primære lyskilde, der oplyser et helt rum.

Når du kombinerer lamper med forskellige funktioner, skaber du flere lag i rummet, som kan aktiveres efter behov, atmosfære og stemning. Der er forskel på, om du har en bordlampe tændt, der skaber hyggelig belysning i en krog, eller om hele rummet bliver lyst op af en kraftig loftlampe.


Kombinér forskellige lamper efter behov

Ved at kombinere gulvlamper, pendler, væglamper og andre lyskilder kan du skabe præcis den atmosfære, der passer til anledningen – om end, du får gæster på besøg til fin middag, eller du skal hygge med kæresten i sofaen.

Skal du eksempelvis bruge en lampe i køkkenet, bør du dit valg afhænge af, om den skal fungere som arbejdslampe over køkkenbordet eller som hyggebelysning over spisebordet. Det samme gør sig gældende i husets øvrige rum. Du bør altid vælge belysning efter, hvilket behov lampen skal dække.

Uanset, hvad du skal bruge lampen til, er vi sikre på, at du finder den helt rigtige lampe i vores shop. Vi har lamper i alle farver og materialer, så uanset om du er til den klassiske designerlampe, det minimalistiske, moderne udtryk eller en kombination heraf, så finder du det helt sikkert i vores store udvalg af lamper.


Vis mere