Boligtilbehør

Filter by

Kategorier
Mærker
Farve
Pris
12 kr 18560 kr
Sorter efter
 • Nicolas Vahé Salt m. rødvin og...

  Kombinationen af rødvin og laurbær gør denne salt utrolig smagfuld.Ingredienser: havsalt (87%), majsstivelse, rødvin* (3%), aroma, hibiscus aroma pulver, laurbærblademix (0%)Holdbarhed efter åbning: 16 mdr.Nicolas Vahé anbefaler: god til madlavning med kød, fisk, grøntsager eller til pastaretter for en rund smag og et dekorativt touch.Mængde: 340 gram

  På lager
  72,00 kr
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Nicolas Vahé Salt m. parmesanost...

  Den skønne smag af parmesantost og basilikum, gør denne salt fra Nicolas Vahé perfekt til hverdagsbrug.Ingredienser: Salt, parmesanost, basilikum.Holdbarhed efter åbning: 16 mdr.Nicolas Vahé anbefaler: Perfekt til pasta og pizza.Mængde: 320 gram

  På lager
  72,00 kr
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Nicolas Vahé Salt m. hvidløg &...

  Den lækre salt med hvidløg og rød chilipeber, er perfekt til at tilsmage maden med.Ingredienser: 97,65% salt, 1,35% rød chilipeber, 1% hvidløg.Holdbarhed efter åbning: Ca. 16 mdr.Nicolas Vahé anbefaler: Perfekt ledsager til alle salgs kød.Mængde: 325 gram

  På lager
  72,00 kr
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Nicolas Vahé Salt The Secret Blend

  Den hemmelige krydderiblanding fra Nicolas Vahé, er perfekt til alt madlavning. Nyd den fantastiske smag af soltørrede tomater, lavendelblomster, sort peber, timian, rosmarin, hvidløg og...Ingredienser: 95,8% salt, soltørrede tomater, hvidløg, timian, rosmarin, lavendelblomster, sort peber. Holdbarhed efter åbning: Ca. 16 mdr.Mængde: 320 gram

  På lager
  72,00 kr
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Nicolas Vahé Salt m. svampe

  Smagfuld salt fra Nicolas Vahé med blandende tørrede svampe.Ingredienser: Havsalt, 3,3% tørrede blandede svampe (gule og brungule slimrørhatte (Suillus granulatus, Suillus luteus), almindelig østershat (Pleurotus ostreatus), filtet Judasøre (Auricularia Politrica), spiselige rørhatte (Boletus edulis, Boletus aereus, Boletus pinicola, Boletus...

  På lager
  72,00 kr
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Nicolas Vahé Salt m. karry &...

  Skøn salt med smag af karry og kokos, der giver madlavningen et eksotisk touch.Ingredienser: Havsalt, stærk chilipeber, 4% karry (korianderpulver, spidskommenpulver, gurkemejepulver, persillepulver, salt, hvidløgspulver, løgpulver, mild rød peber, ingefærpulver, stærk peberpulver), 4% kokos.Nicolas Vahé anbefaler: Perfekt til hverdagens retter med...

  På lager
  72,00 kr
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Nicolas Vahé Salt m. rødbede &...

  En velsmagende salt med rødbede og peberrod fra Nicolas Vahé. Ingredienser:Havsalt, skalotteløg, naturlig aroma, 0,4% peberrodsaroma, 0,2% rødbedepulver, hibiscuspulver.Nicolas Vahé anbefaler: Perfekt til hverdagens retter med oksekød og fisk. Prøv den også til sushi.Mængde: 310 gram

  På lager
  72,00 kr
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Nicolas Vahé Salt m. citron &...

  Frisk og lækker salt fra Nicolas Vahé, med smag af timian og citron.Ingredienser: 97% havssalt, timian/timjan, gurkemejerod/gurkmejarot, æterisk citronolje/eterisk sitronolje.Nicolas Vahé anbefaler: Perfekt til alt fra rødt kød til frisk pasta.Mængde: 320 gram

  På lager
  72,00 kr
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Nicolas Vahé Salt m. Ras el Hanout

  Salt med den smagfulde krydderiblanding Ras el Hanout, som anvendes i det marokkanske køkken. Tilfører en kraftig og lækker smag til madlavningen.Ingredienser: 97% havsalt, koriander, gurkemeje/gurkmeja, spidskommen/spiskummin, kommen/kummin/karve, stærk chili/stark chili, salt, bukkehornsfrø/bockhornsklöverfrön, fennikel/fänkål, hvidløg/vitlök,...

  På lager
  72,00 kr
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Nicolas Vahé Olivenolie m. hvidløg

  Olie med smag af hvidløg fra Nicolas Vahé, produceret af 100% ekstra jomfruolivenolie.Ingredienser: Ekstra jomfru olivenolie, 8% tørret hvidløg, aroma.Nicolas Vahé anbefaler: Denne aromatiske olie bringer smagen frem i salater, lammesteg, eller grillet kød.Mængde: 25 cl.

  På lager
  66,00 kr
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Nicolas Vahé Olivenolie m. chili

  Denne lækre olie fra Nicolas Vahé er perfekt til at spice madlavningen op med.Ingredienser: Ekstra jomfru olivenolie, 8% chili, chiliaroma.Nicolas Vahé anbefaler: Giver ekstra smag til risretter og salater. Perfekt til mexicanske retter eller ovenpå pizzaen.Mængde: 25 cl.

  På lager
  66,00 kr
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Nicolas Vahé Olivenolie m....

  Lækker olie fremstillet af 100% ekstra jomfruolivenolie.Ingredienser: Ekstra jomfru olivenolie, 8% krydderurter (vintersar, timian, oregano, rosmarin), aroma.Nicolas Vahé anbefaler: Perfekt i tomatsalat, fiskeretter, frisk pasta og til lækre hjemmelavede marinader.Mængde: 25 cl.

  På lager
  66,00 kr
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Nicolas Vahé Olivenolie m. basilikum

  Aromatisk og smagfuld olie fra Nicolas Vahé med basilikum.Ingredienser: Ekstra jomfru olivenolie, 8% tørret basilikum, naturlig basilikumaroma.Nicolas Vahé anbefaler: Perfekt til salater, på pizzaer eller sammen med gedeost og frisk pasta.Mængde: 25 cl.

  På lager
  66,00 kr
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Nicolas Vahé Olivenolie m. citron

  En frisk og syrlig olie fra Nicolas Vahé fremstillet på 100% ekstra olivenolie med citronskal og citronaroma.Ingredienser: Ekstra jomfru olivenolie, 8% citronskal, naturlig citronaroma.Nicolas Vahé anbefaler: Perfekt til tomatsalat, fiske- og skaldyrsretter eller til dressinger.Mængde: 25 cl.

  På lager
  66,00 kr
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Nicolas Vahé Gourmet Sauce Spicy...

  En yderst smagfuld og krydret gourmet sauce fra Nicolas Vahé. Saucen går, med dens bløde konsistens, godt til både pasta og kylling, men kan også bruges som dyppelse til nachos eller hvad der ellers kunne tilfredsstille smagsløgene. Ingredienser: mango (53%), sukker, løg, eddike, vand, fortykningsmidler (pektiner, natriumalginat), ingefær, chili pulver,...

  På lager
  60,00 kr
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Nicolas Vahé Gourmet Sauce Bloody...

  Den cremede og smagfulde gourmet sauce fra Nicolas Vahé er sød med smagen af rødbeder og anvendes frit i madlavningen. Den er perfekt når det kommer til lækre måltider - alt fra sløsede burgers til lækker laks, og grønt fra alle årets fire sæsoner. Derudover kan den simpelt kombineres med nachos og dertil anvendes som dip, idet den allerede er klar til...

  På lager
  60,00 kr
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Nicolas Vahé Gourmet Sauce Spicy...

  Gourmet Saucen med Spicy Tomato fra Nicolas Vahé er perfekt i brug til madlavningen. Den lækre, milde smag af chili giver et pift til enhver ret og anbefales især til retter som indeholder bl.a pommes frites, hvor saucen fungerer som en dip, eller til burgers og hotdogs, hvor saucen påføres som sauce. Ingredienser: tomater (46,4%), sukker, løg, rød peber,...

  På lager
  60,00 kr
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Nicolas Vahé Mayonnaise Hot Chili

  Den bløde og smagfulde mayonnaise fra Nicolas Vahé giver et frisk pust med sin lækre, men afdæmpede smag af chili. Om du bruger den som smørelse i din sandwich eller som dyppelse til dine pommes frites, så garanterer vi, at den skal tjene sit formål i dit køkken. Mayonnaisen kan endda nydes med god samvittighed, idet æggeblommerne kommer fra æg fra...

  På lager
  50,00 kr
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Nicolas Vahé Mayonnaise Hvidløg

  Den cremede og velsmagende mayonnaise med smag af hvidløg af Nicolas Vahé hører til i enhver madelskers køkken, som kunne bruge et frisk spark i madlavningen. Denne mayonnaise går lækkert til grillmad og stegte kartofler og vil give en dejlig afrundet smag til måltiderne. Ingredienser: rapsolie, pasteuriseret æggeblomme fra fritgående høns (14%),...

  På lager
  50,00 kr
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Nicolas Vahé Mayonnaise Karry

  Den friske og delikate mayonnaise med smag af karry fra Nicolas Vahé er et produkt med kvaliteten i top. Mayonnaisen passer perfekt i enhvers køkken og kan bruges til lidt af det hele - f.eks som kold sauce til grillmaden du nyder på de varme sommeraftener på terrassen, eller til fisk eller hotdogs hvis det er dét man lyster. Ingredienser: Rapsolie,...

  På lager
  50,00 kr
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Nicolas Vahé Mayonnaise Estragon

  Den velsmagende og fyldige mayonnaise med smagen af estragon fra Nicolas Vahé er værd at give et forsøg. Denne variant er super lækker som dyppelse til bl.a grøntsagsstænger i massevis, kiks og brødstænger, men også til kartoflen i alle dens afskygninger, hvor den kan anvendes som en kold sauce til en grillet bøf på siden. Ingredienser:Rapsolie,...

  På lager
  50,00 kr
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Nicolas Vahé Tomato Sauce Oliven...

  Den udsøgte tomatsauce med smagen af sort oliven og kapers af Nicolas Vahé er den lette løsning på en lækker ret. Varm tomatsaucen op og tilfør din yndlingspasta og hvad end der frister og voila - maden er serveret. De to smage - oliven og kapers - giver tilsammen et friskt pust til saucen og derved en lækker smag til det let-tilberedte måltid....

  På lager
  50,00 kr
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Nicolas Vahé Tomato Sauce Ricotta...

  Nicolas Vahés velsmagende tomatsauce med fermenteret Ricotta ost og basilikum er dét du ikke vidste du manglede i dit køkken. Tomatsaucen er den du hiver frem ud af skabet når du har haft en lang dag og madlavningen skal være ligetil. Varm saucen op, kog pastaen og så er den simple, men smagfulde ret klar til spisning. Ricotta osten giver en lækker,...

  På lager
  50,00 kr
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Nicolas Vahé Barbecue Sauce...

  Nicolas Vahés søde og let krydrede barbecue sauce med smag af honning og bourbon er den perfekte sauce til al den lækre grillmad du kunne forestille dig. Brug den som dyppelse til dine stegte kartofler, som marinade til dine grillede koteletter, eller som smørelse i din burger - mulighederne er mange. Ingredienser: grillsauce (96,2%) (tomatpuré, sukker,...

  På lager
  60,00 kr
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Nicolas Vahé Barbecue Sauce Røget...

  Med Nicolas Vahés barbecue sauce med smag af røget chipotle opnår dine måltider et nyt niveau af smagsoplevelse. Smagen af røget chipotle giver et lille kick til dig som ønsker lidt ekstra smag i hverdagen. Anvend denne velsmagende sauce til dit kød når du griller - f.eks til pulled pork eller ribbenene. Saucen anvendes også nemt som smørelse til burgeren...

  På lager
  60,00 kr
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Nicolas Vahé Barbecue Sauce Soja...

  Med Nicolas Vahés barbecue sauce med soja og sesam i dit køkken, kan det ikke gå helt galt. Anvend saucen som marinade til dit fisk og skalddyr eller til kødet på grillen og forvent en udsøgt smagsoplevelse som bærer præg af det asiatiske køkken. Den fungerer lækkert som marinade, men er også skøn som dip til ovnbagte, såvel som friske grøntsager. Prøv...

  På lager
  60,00 kr
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Nicolas Vahé Skumfiduser

  Lækre skumfiduser fra Nicolas Vahé, perfekt til varm kakao, kager og desserter.Ingredienser: Glukosesirup, sukker, sirup af invertsukker, gelatine, hvedestivelse, ferskenaroma.Mængde: 125 gram

  På lager
  56,00 kr
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Nicolas Vahé Skumfiduser med mintsmag

  Lækre skumfiduser fra Nicolas Vahé med smag af mint, perfekt til at give din varme kakao et twist af mint eller til kager og desserter.Ingredienser: Glukosesirup, sukker, sirup af invertsukker, gelatine, hvedestivelse, sorbitol, stivelse, naturlig mintaroma, farvestof (chlorophyll-kobber-kompleks og chlorophyllin-kobber-kompleks), menthol.Mængde: 125 gram

  På lager
  56,00 kr
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Nicolas Vahé Skumfiduser med...

  Lækre skumfiduser fra Nicolas Vahé med smag af jordbær, perfekt til kager, desserter og chokoladefondue med frisk frugt til.Ingredienser: Glukosesirup, sukker, sirup af invertsukker, gelatine, hvedestivelse, strawberry inclusion, tørrede jordbærstykker, vand, stivelse, naturlig jordbæraroma, farvestof (carminer).Mængde: 125 gram

  På lager
  56,00 kr
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Nicolas Vahé Chokoladetrøffel

  Kombinationen af den mørke chokolade og lækre marcipan, gør denne chokoladetrøffel helt uimodståelig.Ingredienser: 54% mørk chokolade (sukker, kakaomasse, kakaosmør, emulgator (sojalecithiner), naturlig vanillearoma), 21% marcipan (mandler, sukker, invertsukker, vand), sukker, kakaopulver, glucosesirup, fortykningsmiddel (arabisk gummi), rapsolie,...

  På lager
  70,00 kr
  Se leveringstid
  Se produktet her

Boligtilbehør til alle formål

Hos t.i.n.g. fører vi et stort udvalg af boligtilbehør fra nogle af de førende brands i verden. Vi forhandler boligtilbehør, der passer perfekt ind i ethvert moderne hjem, der sætter krav til æstetik og funktionalitet. Det mest af det boligtilbehør, du finder i vores sortiment, er skabt af brands fra Danmark og Skandinavien.

 

Vores fokus er lang holdbarhed, høj kvalitet, stærke og naturlige materialer, der samtidig har respekt for designtraditioner og funktionalitet.

Boligtilbehør fra etablerede og upcoming brands

Du finder boligtilbehør fra en lang række af de mest populære brands i Danmark og Skandinavien som &Tradition, Architectmade, Ferm Living, Fatboy, Ferm Living, Frederik Bagger, HAY, House Doctor, Louis Poulsen, Muuto og Skagerak.

Samtidig forhandler vi også boligtilbehør fra en række upcoming og mindre kendte brands som Studio Arhoj, Anour, Frama og Handvärk.

Alle brands, du finder på vores shop, er nøje udvalgte ud fra en filosofi om, at design skal være æstetisk og anvendeligt, samtidig med at det produceres med respekt for kloden og de medarbejdere, der skaber boligtilbehøret.

Boligtilbehør, der kombinerer nutid og datid

Vores udvalg af boligtilbehør indeholder alt, du skal bruge til at indrette hjemmet. Du finder accessories, tilbehør til badeværelse, bakker, boligtilbehør til børn, bøger, delikatesser, højttalere, illustrationer og fotokunst, knager og knagerækker, kontorartikler, tilbehør til køkken, lysestager, maling, opbevaring, plaider, puder, spejle, sengetæpper, sengetøj, smykker, tapeter, træfigurer, tæpper, vaser og vægure.

Uanset, hvad du er på udkig efter indenfor boligtilbehør, finder du det næsten med garanti i vores udvalg. Alt vores boligtilbehør passer ind i det moderne hjem, hvor kombinationen af æstetik og funktionalitet er afgørende.

Du finder kendte designklassikere som Spurvepar fra Kay Bojesen, Flensted Mobiles Science Fiction og Kubus 4 i bruneret kobber fra By Lassen, men også nyklassikere som HAY Hee Lounge Chair og Cocoon Pedestal fra Cocoon Fires.

Vores sortiment af boligtilbehør udvides konstant

Vi er hele tiden på jagt efter nyt og spændende boligtilbehør, der matcher de øvrige produkter, du finder i vores sortiment, og samtidig opfylder vores krav til æstetik, funktionalitet, holdbarhed og produktion.

Brug webshoppen som inspiration til gaveidéer, eller hvordan du opdaterer dit eget hjem med nyt, spændende boligtilbehør der inspireres af nutidens designtendenser og fortidens klassikere – og som stadig holder den dag i dag.

Det boligtilbehør, du finder i vores sortiment, er designet til at holde i lang tid, så det kan gå i arv fra generation til generation. Kun det bedste er godt nok, når vi udvælger boligtilbehør.


Vis mere