Møbler

Filter by

Kategorier
Mærker
Farve
Pris
39 kr 124999 kr
Sorter efter

NYHEDER

 • Fermob Bellevie Mid-Height Table

  Bellevie Mid-Height Table fra Fermob er et godt valg af et havebord i lækkert design og høj kvalitet.Bordet er fremstillet af aluminium, der både sikrer lang holdbarhed og gør vægten en anelse lettere, så det nemt kan flyttes rundt på. Derudover er det lakeret med Fermobs særlige UV-resistente lak, så farven holder sig flot i lang tid.Designet er helt...

  På lager
  5.585,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Fermob Bellevie Premium Bench

  Den smukke Bellevie Premium havebænk, designet af Pagnon Et Pelhaître, er meget stabil og har en let vægt, idet den primært består af aluminium. Dét, der adskiller Bellevie Premium bænken fra bænken i den første Bellevie kollektion, er muligheden for at montere bænken i jorden eller gulvet alt efter hvor i haven bænken skal placeres, så den står fast...

  På lager
  5.580,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Fermob Bellevie Premium Table

  Bellevie Premium Table fra Fermob er et godt havebord i lækkert design og høj kvalitet. Bordet er fremstillet af aluminium med en bordplade af stål, der sikrer en lang holdbarhed. Dét, der adskiller Bellevie Premium bordet fra bordet i den første Bellevie kollektion, er muligheden for at montere bænken i jorden eller gulvet alt efter hvor i haven bordet...

  På lager
  13.750,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Fermob Bellevie Sofa

  Fermob Bellevie Sofa er en skøn havesofa, der tåler at stå udendørs. Sofaen har nemlig nogle særlige hynder med vandafvisende og mug-resistent stof, der er lavet specielt til udendørs brug. Og selvom stoffet er vandafvisende, kan den vaskbare hynde stadig ånde.Med Bellevie Sofa er det ingen sag at nyde sommeren udendørs. Sofaen er nemlig oplagt til et...

  På lager
  15.310,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Fermob Bellevie Table

  Bellevie Table fra Fermob er et godt havebord i lækkert design og høj kvalitet.Bordet er fremstillet af aluminium, der både sikrer en lang holdbarhed og gør det let ifht. dets størrelse. Derudover er det lakeret med Fermobs særlige UV-resistente lak, så farven holder sig flot i lang tid.Designet er helt enkelt med dets rene linjer og bløde former, der...

  På lager
  6.520,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Fermob Biarritz Table

  Biarritz Table fra Fermob er et smart udtræksbord, der let og hurtigt kan forlænges, så det giver plads til 14 personer.Bordet har et stilfuldt og strømlinet design, der giver bordet en rigtig god stabilitet.Bordet er fremstillet af stål og aluminium, der er grundigt rustbehandlet og lakeret med Femobs UV-resistente lak. 3 års garanti Udtræksbord Op...

  På lager
  21.050,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Fermob Bistro Balcony Table

  Det smarte Balcony havebord er perfekt til dig, hvis du har en lille altan eller ikke vil bruge plads på et almindeligt havebord. Balcony Table sættes nemlig fast på altanens gelænder eller en væg og kan klappes sammen, når det ikke er i brug.Med plads til to personer og en praktisk opbevaringskasse, har du rig mulighed for at nyde morgenkaffen udendørs -...

  På lager
  3.320,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Fermob Bistro barstol

  Den fine Bistro barstol fra Fermob bygger videre på klassiske Bistro design, der er kendt og elsket i hele verden.Barstolen er perfekt til det høje Bistro havebord, hvor man kan tilbringe mange sommerdage og -aftener.Barstolen kan klappes sammen ligesom de andre Bistro stole, og så fås den selvfølgelig i rigtig mange farver. 1 års garanti Fransk...

  På lager
  1.235,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Fermob Bistro Chaise Longue

  Læn dig tilbage i den fine Bistro Chaise Longue fra Fermob. Den fine liggestol er en forholdsvis ny del af Bistro-serien. Stolen blev lanceret i forbindelse med møbelseriens 120 års jubilæum.Bistro Chaise Longue har en justerbar ryg, der kan indstilles i tre positioner, og så kan den i øvrigt foldes sammen, så den er let at flytte fra en del af haven til...

  På lager
  3.245,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Fermob Bistro Chaise Longue Cushion

  Bistro Chaise Longue Cushion fra Fermob er en lækker hynde, der passer perfket til Bistro Chaise Longue og fastgøres med de integrerede elastikker.Bistro Chaise Longue Cushion er fremstillet af slidstærkt stof og fyld, der er beskyttet mod UV, pletter og mug.

  På lager
  1.495,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Fermob Bistro Classique Chair

  Fermob Bistro Classique Chair har samme fine design som de andre Bistro-stole, men skiller sig ud ved at sæde og ryg er lavet af lakeret bøgetræ.Stolen kan klappes sammen, så den er let at opbevare og fås i udvalgte farver. 1 års garanti Sæde og ryg i lakeret bøgetræ Kan klappes sammen UV-resistent lak Bredde: 39,5 cm. Dybde: 39 cm. Højde: 82 cm....

  På lager
  920,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Fermob Bistro Cushion

  Bistro Cushion fra Fermob er en lækker sædehynde, der gør dine havemøbler endnu mere komfortable.Hynden passer til alle Bistro klapstole og monteres med de integrede elastikker.Bistro Cushion er fremstillet af slidstærkt stof og fyld, der er beskyttet mod UV, pletter og mug.

  På lager
  190,00 kr  
  Flere varianter på lager
  Se produktet her
 • Fermob Bistro Duraflon® Chair

  Bistro Duraflon Chair udgør en af de fire Bistro havestole, der fås med forskellige sæder og rygge. På denne udgave er det udført i det slidstærke Duraflon® materiale.Resten af stolen er produceret i stål, og så kan stolen selvfølgelig klappes sammen ligesom de andre modeller. 1 års garanti Sæde og ryg i slidstærk plastik Kan klappes sammen...

  På lager
  660,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Fermob Bistro High Table

  Det smarte Bistro High Table fra Fermob er perfekt til de fine Bistro barstole. Bordet kan klappes sammen og er således let at opbevare eller flytte.Bistro High Table er fremstillet af stål, der er lakeret med en UV-resistent lak, så farven holder sig frisk i lang tid. 1 års garanti Perfekt til barestole Håndlavet i Frankrig Nem vedligeholdelse...

  På lager
  1.995,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Fermob Bistro Metal Chair

  Bistro stolen fra Fermob er en ægte fransk møbelklassiker, du kan møde mange steder på de franske gader.Stolen er fra 1889, hvor der øjeblikkeligt blev populær hos de franske lemonadeboder, da den er let at folde sammen.Bistro Metal er fremstillet af galvaniseret stål og lakeret med en UV-resistent lak, der sørger for at stolen holder længe.I serien med...

  På lager
  585,00 kr  
  Flere varianter på lager
  Se produktet her
 • Fermob Bistro Naturel Chair

  Bistro Naturel Chair fra Fermob har det samme lækre design som de øvrige Bistro-stole. Som noget særligt har denne stol dog sæde og ryg i olieret bøgetræ, der ser varmt og behageligt ud.Bistro havestolen kan let klappes sammen og fås i en lang række farver, der alle komplimenteret træsædet på sin helt egen måde. 1 års garanti Sæde og ryg i olieret...

  På lager
  730,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Fermob Bistro Table

  De farverige Bistro haveborde er en ægte fransk designklassiker, der blev tegnet i 1889.Dengang var det den lette betjening, der gjorde dem populære blandt de franske lemonadeboder, da de er meget lette at klappe sammen.Bordene fås i flere størrelser, hvoraf flere har et parasolhul med dæksel i samme farve som resten af bordet. Fransk designklassiker...

  På lager
  1.280,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Fermob Caractère Table

  Caractére fra Fermob er et stort og praktisk havebord med kvadratisk bordplade.Bordet kan holdes sammen og giver plads til 8 personer. Og takket være afstanden til bordkanten, giver bordet mest muligt benplads til alle omkring det.Caractére minder meget om Cargo, der har samme mål. Forskellen er dog at Caractére har ovale ben, og at det vejer mindre,...

  På lager
  5.950,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Fermob Cargo Table

  Fermob Cargo Table er et praktisk havebord, der kan foldes sammen og giver plads til 8 personer. Stellet er fremstillet af firkantede rør og har en god afstand til bordkanten, så du har plads til benene uanset hvor du sidder.Cargo er fremstillet af stål med en rigtig god rustbeskyttelse. Der udover byder bordet på Fermobs UV-resistente lak, der sikrer at...

  På lager
  5.385,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Fermob Chair Cushion

  Chair Cushion fra Fermob er en lækker sædehynde, der gør dine havestole endnu mere komfortable.Hynden passer til Monceau Armchair, Luxembourg Chair, Luxembourg Armchair og Luxembourg Low Armchair.Chair Cushion er fremstillet af slidstærkt stof og fyld, der er beskyttet mod UV, pletter og mug.

  På lager
  455,00 kr  
  Flere varianter på lager
  Se produktet her
 • Fermob Charivari Bench

  Gør din have endnu mere hyggelig med den smukke Charivari bænk fra Fermob.Havebænken er udført i et elegant og organisk design, der indbyder til ophold og hvile - og så er der endda plads til 6 personer.Sædet på Charivari er fremstillet af aluminium, mens stellet er fremstillet af stål. Begge materialer er nøje rustbehandlet og lakeret med en UV-resistent...

  På lager
  42.920,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Fermob Cocotte Low Table

  Cocotte Low Table fra Fermob er et lavt bord. Bordstellet er fremstillet i lakeret stål, og bordpladen er i aluminium. Havebordet er holdbart, idet det er blevet behandlet med UV-resistent lak. Havebordet er meget anvendelig og praktisk, idet man kan tage bordpladen af. Bordet har et enkelt stel, og det er blevet håndlavet i Frankrig. Bordet fås i mange...

  På lager
  920,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Fermob Cocotte Occasional Table

  Cocotte Occasional Table fra Fermob er fremstillet i stål. Dette lille havebord er funktionelt, idet det også kan bruges som fodskammel. Occasional Table er håndlavet i Frankrig, og det er blevet behandlet med UV-resistent lak, hvilket gør møblet meget holdbart. Det praktiske lille havemøbel fås i mange farver. Fermob har designet bordet i et enkelt...

  På lager
  660,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Fermob Color Mix Bistro Cushion

  Color Mix Bistro Cushion fra Fermob er betrukket med syntetisk fiber, der gør hynden meget slidstærk. Hynden er fyldt med skum i høj kvalitet. Sædehynden er også behandlet på en måde, så den er resistent mod pletter og mug. Betrækket kan også vaskes ved 30 grader og stryges. Hynden har en lille strop, der gør, at puden sidder fast på stolen. Denne strop...

  På lager
  250,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Fermob Color Mix Outdoor Cushion

  Color Mix Outdoor Cushion fra Fermob er en flot hynde med en lille strop. Stroppen gør, at hynden sidder fast på stolen. Havehynden er betrukket med syntetisk fiber, der gør den meget slidstærk. Hynden er fyldt med skum i høj kvalitet. Hynden er behandlet, så den er resistent mod pletter og mug. Betrækket kan også vaskes ved 30 grader og stryges, man må...

  På lager
  300,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Fermob Costa Armchair

  Fermob Costa Armchair er blandt de mest komfortable spisestole fra Fermob. De fine armlæn og det komfortable stof på sæde og ryg gør det nemlig ekstra rart at sidde i denne havestol.Costa Armchair kan stables i en højde på op til 7 stole og fås i forskellige farver. 3 års garanti Stabelbar Håndlavet i Frankrig Nem vedligeholdelse UV-resistent lak...

  På lager
  2.655,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Fermob Costa Chair

  Fermob Costa er en komfortabel havestol i et rigtig høj kvalitet.Stolen er fremstillet af aluminium og Fermobs slidstærke OTF-stof. Begge materiale sikrer en lav vægt og rigtig lang levetid.Costa Chair kan stables i en højde på 10 stole og fås i en række skønne farver. 3 års garanti Stabelbar Håndlavet i Frankrig Nem vedligeholdelse UV-resistent...

  På lager
  2.130,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Fermob Costa High Stool

  Costa High Stool er en komfortabel barstol i samme design som resten af Costa-serien.Barstolen er fremstillet af aluminium og det slidstærke OTF-stof, der tilsammen giver en lav vægt og en lang levetid.Costa High Stool passer perfekt sammen med Costa High Table, men kan også bruges med andre Fermob-borde. 3 års garanti Håndlavet i Frankrig Nem...

  På lager
  2.655,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Fermob Costa High Table

  Costa High Table fra Fermob er et lækkert havebord, der har den perfekte højde til barstole. Se eksempelvis de flotte Costa barstole eller nogle af de andre Fermob barstole.Bordet er fremstillet af Aluminium og kan rumme op til 4 personer. Vælg mellem rigtig mange farver. 3 års garanti Håndlavet i Frankrig Nem vedligeholdelse UV-resistent lak Vælg...

  På lager
  6.290,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Fermob Costa Low Armchair

  Costa Low Armchair er en skøn loungestol, der er perfekt til den hyggeligste afkrog i haven.Stolen har samme fine design som de øvrige Costa-stole, så du kan have forskellige typer havemøbler i samme serie.Ryg og sæde er beklædt med det slidstærke OTF-stof, der matcher stolens farver. 3 års garanti Stabelbar Håndlavet i Frankrig Nem vedligeholdelse...

  På lager
  2.880,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Fermob Costa Low Table

  Costa Low Table danner de perfekte rammer for et hyggeligt udendørs loungemiljø, hvor man kan nyde solen dagen lang.Bordet har samme størrelse som et sofabord er derfor ideel til den skønne Costa Low Armchair.Bordet er fremstillet af aluminium og har derfor en forholdsvis lav vægt, så det kan flyttes efter behov. Vælg mellem rigtig mange farver. 3 års...

  På lager
  5.580,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Fermob Costa Table

  Fermob Costa Table er et lækkert havebord i rigtig høj kvalitet.Bordet er fremstillet af aluminium, der giver det en lav vægt ifht. dets størrelse. Den UV-resistente lak er godt hærdet med ridser og sikrer at farverne holder sig flotte og friske i lang tid.Vælg mellem to forskellige størrelser, der giver plads til henholdsvis 4 og 6 personer. 3 års...

  På lager
  6.010,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Fermob Costa Table with Extension

  Det flotte Costa havebord med udtræk er blandt de lækreste borde fra Fermob - og så passer dets design til stort set alle Fermob havestole.Udtræksbordet bygger på et smart system, hvor udtrækket let og hurtigt foldes ned i bordets ramme. Dermed kan du let ændre bordets størrelse, så du får plads til 10 personer fremfor de 6, der er plads til når udtrækket...

  På lager
  14.905,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Fermob Craft Table

  Craft Table fra Fermob er et kvadratisk havebord i en god størrelse og enkelt design. Bordet har plads til 8 personer og fås i et stort udvalg af farver.Det særlige ved Craft Table er ikke dets design, men nærmere måden det er produceret på. Bordet er produceret uden materialespild - både når det kommer til metal og lak. Og så er det i øvrigt meget...

  På lager
  8.500,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Fermob Croisette Armchair

  Croisette Armchair er en skøn havestol, du virkelig kan læne dig tilbage i. Stolen skaber de perfekte rammer for afslapning og hygge.Croisette Armchair er fremstillet af aluminium og syntetiske fibre, der udgør stolens komfortable sæde og ryg. Derfor vejer stolen kun 3,2 kg., og man kan således nemt flytte den, hvis man får lyst til at nyde solen i en...

  På lager
  2.935,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Fermob Croisette Bench

  Croisette Bench fra Fermob er en god og komfortabel bænk, der gør det endnu skønnere at nyde solen og den danske sommer.Bænken har et lækkert design med rene linjer og dekorativt flet. Og takket være den lave højde, kan du skabe det perfekte udendørs loungemiljø med resten af Croisette-serien.Bænken er fremstillet af aluminium og syntetiske fibre. Det...

  På lager
  4.550,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Fermob Croisette Low Table

  Croisette Low Table danner de perfekte rammer for et hyggeligt udendørs loungemiljø. Med sammen højde som et sofabord, passer bordet til de fleste loungestole fra Fermob.Bordet har et enkelt design med en dekorativ benkonstruktion, der samtidig gør det meget stabilt.Croisette Low Table er fremstillet af stål og er lakeret med Fermobs særlige UV-resistente...

  På lager
  2.745,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Fermob Croisette XL Bench

  Croisette XL bench fra Fermob er en håndlavet bænk fra Frankrig. Havebænken er med flettet plastsæde og ramme i aluminium. Det flettede plast er meget slidstærkt, og farven kan også holde i flere år. Møblet er meget holdbart, og bænken vil holde formen. Bænken er behandlet med UV-resistent lak, og den er også overfladebehandlet, så den er vejrbestandig....

  På lager
  6.165,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Fermob Dune Armchair

  Dune Armchair fra Fermob er både godt design og meget komfortabel. Havestolen kan klappes sammen og er fremstillet af materialer i rigtig høj kvalitet.Dune-serien er designet af Pascal Mourgue, der for alvor testede Fermobs dygtige håndværkere med sit design. Det tog nemlig to år at opnå den helt rigtige spændstighed i stoffet og dermed den optimale...

  På lager
  1.815,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Fermob Dune Chair

  Dune Chair er en moderne fortolkning af Bistro Chair, der er en af Fermobs mest kendte stole. Dune adskiller sig fra Bistro ved at have et sæde og ryg i Fermobs OTF-stof, der er slidstærkt og nemt at vedligeholde.Dune-serien er designet af Pascal Mourgue, der for alvor testede Fermobs dygtige håndværkere med sit design. Det tog nemlig to år at opnå den...

  På lager
  1.295,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Fermob Dune Sunlounger

  Dune Sunlounger er en af Fermobs mest komfortable liggestole - og med de praktiske hjul er det ingen sag at finde et lækkert sted i solen.Liggestolen er fremstillet af stål og Fermobs særlige OTF-stof, der for alvor kommer til sin ret med de 4 indstillinger af ryggen.Dune-serien er designet af Pascal Mourgue, der for alvor testede Fermobs dygtige...

  På lager
  6.420,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Fermob Ellipse Armchair

  Ellipse Armchair byder på et moderne design og masser af komfort.Stolen bygger på et tyndt stel i stål samt et komfortablet sæde i Fermobs OTF-tekstil.Ellipse Armchair er perfekt til et uformelt havemiljø, hvor det gode vejr nydes i ro og mag. 1 års garanti Elegant design Håndlavet i Frankrig UV-resistent lak Bredde: 60 cm. Dybde: 83 cm. Højde:...

  På lager
  4.560,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Fermob Ellipse Bench

  Læn dig tilbage i den flotte Ellipse havebænk fra Fermob. Bænken er designet af Pascal Mourgue og byder på et moderne og stilrent design, der passer ind i de fleste omgivelser.Ellipse Bench fås i to størrelser og forskellige farver. Det tynde stålstel matcher sædet, der er fremstillet af Fermobs holdbare og komfortable OTF-stof. 1 års garanti Elegant...

  På lager
  7.035,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Fermob Ellipse Low Table

  Skab et uformelt loungemiljø i din have med det flotte Ellipse Low Table fra Fermob.Det lave havebord har samme højde som et sofabord og passer således perfekt sammen med de mange flotte bænke og lænestole fra Fermob.Ellipse Low Table er fremstillet af stål i høj kvalitet og fås i rigtig mange farver. 1 års garanti Elegant design Håndlavet i Frankrig...

  På lager
  4.135,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Fermob Facto Bar Stool

  Facto High Stool er en skøn barstol til udendørs brug.Stolen har et stilfuldt design, der passer til mange af Fermobs haveborde.Designet er blevet tildelt det prestigefyldte VIA-label og roses især for den flotte overgang mellem ben og sæde. 3 års garanti Håndlavet i Frankrig Nem vedligeholdelse UV-resistent lak Vælg mellem mange farver Dybde: 50...

  På lager
  2.560,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Fermob Facto Chair

  Nyd morgenkaffen i den skønne Facto Chair fra Fermob. Stolen har et enkelt og elegant design, der passer sammen de fleste haveborde fra Fermob.Designet er blevet tildelt det prestigefyldte VIA-label og roses især for den flotte overgang mellem ben og sæde. 1 års garanti Stabelbar Elegant design Håndlavet i Frankrig UV-resistent lak Vælg mellem...

  På lager
  2.000,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Fermob Floréal Table

  Floreal Table fra Fermob er et praktisk havebord, der kan klappes sammen på kort tid og stilles frem efter behov.Havebordet byder på et dekorativt design med perforeret bordplade og fås i tre størrelser samt massevis af farver.I midten af bordet er der et hul til parasol, der kan tildækkes med det medfølgende dæksel. I midten af stellet er desuden en...

  På lager
  1.535,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Fermob Flower Armchair

  Flower Armchair er på alle måder en lækker havestol, og så gør det jo ikke noget, at den også er af rigtig høj kvalitet.De smalle metalstænger spiller en væsentlig rolle i designet, der er charmerende og en smule retro.Flower Armchair er fremstillet af stål, der er lakeret med Fermobs særlige UV-resistente lak, der sikrer at farverne holder sig flotte og...

  På lager
  2.560,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Fermob Flower Pedestal Table

  Flower Pedestal Table er et lille havebord, der med fordel kan anvendes til et cafésæt eller som bord på en lille altan.Det lille Flower havebord har en dekorativ fod, der passer til resten af Flower-serien. Vælg mellem mange farver. 3 års garanti Håndlavet i Frankrig UV-resistent lak Vælg mellem mange farver Diameter: 67 cm. Højde: 74 cm.

  På lager
  3.065,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Fermob Flower Perforated Armchair

  Flower Perforated Armchair bygger på det samme gode design som Flower Armchair, men er opgraderet med et flot perforeret mønster i sædet.Den flotte havestol passer til langt de fleste haveborde fra Fermob, og fås i rigtig mange farver. 3 års garanti Håndlavet i Frankrig UV-resistent lak Vælg mellem mange farver Bredde: 52 cm. Dybde: 53,5 cm....

  På lager
  2.560,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Fermob Happy Hours

  Happy Hours fra Fermob er et praktisk lille sidebord. Det lille bord er behandlet med UV-resistent lak, og sidebordet har en meget høj beskyttelse, så det kan bruges som et lille havebord udendørs. Bordpladen er i aluminium, og den kan tages af. Stellet er lavet i stål. Der er en lille hylde nederst på stellet, hvor man f.eks. kan stille flasker med...

  På lager
  1.385,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Fermob Harry Sunlounger

  Happy Sunlounger fra Fermob en funktionel liggestol med et ryglæn, der kan justeres i fire stillinger. Stellet er lavet i stål med aluminiumshjul, der gør det nemt at håndtere havemøblet. Liggestolen kan også stakkes i stabler af tre. Liggestolen er designet i et materiale, der gør den meget holdbar, og den er beskyttet med Fermobs slidstærke OTF-stof,...

  På lager
  4.745,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Fermob Hoop

  Luxembourg Hoop er en elegant lyskæde fra Fermob som pynter hvor end det placeres - perfekt til lune sommeraftener i sommerhuset eller hjemme i haven. Lyskæden kan dæmpes i lysstyrke ved hjælp af en knap monteret på selve lyskæden eller på din mobil med 'Fermob Lighting'-appen. 3 års garanti Fås i flere farver 8 ringe Længde: 6.20 m. Håndlavet i...

  På lager
  1.955,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Fermob Inside Out Table

  Inside Out Table er et godt havebord i høj kvalitet og gode materialer. Designet er helt enkelt og passer godt til stolene fra Inside Out-serien, hvor bordet ikke stjæler opmærksomheden fra flettet på stolene.Størstedelen af Inside Out Table er fremstillet af stål, mens bordpladen er af aluminium, så du både får tyngden fra stålet og de modstandsdygtige...

  På lager
  4.085,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Fermob Kate Armchair Cushion

  Kate Armchair Cushion fra Fermob er en lækker sædehynde, der gør din < endnu mere komfortabelKate Armchair Cushion er fremstillet af slidstærkt stof og fyld, der er beskyttet mod UV, pletter og mug. Derudover er hynden magnetisk, hvilket hjælper den med at forblive på sædet.

  På lager
  540,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Fermob Kate Chair

  Kate Chair fra Fermob er en både komfortabel og veldesignet havestol, der passer godt sammen med mange af havebordene fra Fermob.Stolen er designet af Patrick Jouin, har har brugt perforering til at lave en smuk struktur i stolen ryg og armlæn, men det er ikke det eneste, der er særligt ved denne stol. Kate Chair fås i en farvevariant mere end de øvrige...

  På lager
  3.255,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Fermob Kintbury Chair

  Læn dig tilbage i den flotte Knitbury havestol fra Fermob.Knitbury byder på et elegant design med en dekorativ ryg og flotte linjer.Stolen er fremstillet af stål, der har fået en god rustbeskyttelse og UV-resistent lak. Derfor kan du forvente at Kintbury holder i mange år, og Fermob giver ligeledes 3 års garanti på den. 3 års garanti Håndlavet i...

  På lager
  2.190,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Fermob La Môme Chair

  La Môme Chair fra Fermob er en klapstol i klassisk fransk stil. Hvis du synes, den minder lidt om Bistro Chair, er det ikke helt tilfældigt. La Môme blev nemlig designet af Olivier Gence i en designkonkurrence om at redesigne den populære Bistro-stol.La Môme er produceret af stål og har et håndtag i ryglænet, så du lettere kan bære og folde stolen ud. Se...

  På lager
  735,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Fermob Lorette Armchair

  Lorette Armchair fra Fermob er en smuk havestol, der på elegant vis passer ind i de fleste omgivelser. Stolen har helt rene linjer og afrundede kurver, der gør den ligeså lækker at sidde på, som den er at kigge på.Lorette stolen er fremstillet af stål, hvilket er med til at sikre en lang levetid og holdbarhed. Den fine stol er i alle Fermobs famøse farver...

  På lager
  2.600,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Fermob Lorette Chair

  Lorette Chair fra Fermob er på uden tvivl en smuk havestol, der passer ind i de fleste omgivelser. Stolen har helt rene linjer og og flotte kurver, der gør den ligeså dejlig at sidde på, som den er at kigge på.Lorette stolen er fremstillet af stål, hvilket har betydning for - og sikrer - lang levetid og holdbarhed. Stolen kommer i de mange, famøse Fermob...

  På lager
  2.135,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her

Kæmpe udvalg af møbler i godt design

Hos t.i.n.g. finder du et stort udvalg af møbler, der passer ind i ethvert skandinavisk og moderne hjem. De fleste af de møbler, vi forhandler, er skabt af designere fra Danmark og Skandinavien. Vi fokuserer på møbler af høj kvalitet, lang holdbarhed og funktionalitet, der samtidig har et æstetisk udtryk. 

Vi forhandler en lang række af de mest populære brands i Danmark, herunder &Tradition, Anour, Architectmade, By Lassen, Fatboy, Fermob, Ferm Living, Flos, Frama, Handvärk, HAY, House Doctor, Jieldé, Lampe Gras, Louis Poulsen, Muuto, Skagerak og String.


Moderne møbler inspireret af traditioner

Vores sortiment kredser primært om æstetiske og funktionelle møbler, der kombinerer det moderne, skandinaviske design med designtraditioner fra det 20. århundrede. Vi har både kendte designklassikere som Louis Poulsen PH 2/1 Pendel og nyklassikere som Skagerak Virkelyst Sofa.

Vi forhandler borde, børnemøbler, daybeds, havemøbler, opbevaringsmøbler, puffer, reoler og reolsystemer, sofaer, stole, sækkestole og taburetter, som passer perfekt ind i ethvert nordisk hjem, der ønsker at kombinere det klassiske med det moderne og det æstetiske med det funktionelle.


Vores møbler er nøje udvalgte

Alle de møbler, du finder i vores sortiment, er nøje udvalgt. Vi udvælger både møbler og brands nøje, og du finder derfor møbler fra store, velkendte brands, mens du også kan blive inspireret af mindre kendte brands, som ikke forhandles alle steder. 

Fælles for alle de møbler vi forhandler, er at de holder i lang tid. Du køber ikke et møbel, der skal smides ud igen efter en årrække, men et møbel der kan gå i arv fra generation til generation.

Vi har både en webshop og en fysisk butik, hvor du kan gå på opdagelse og lade dig inspirere af design, der trækker inspiration fra skandinaviske designtraditioner. Der er fokus på æstetik og funktion, der understøtter det overordnede formål med møblet.

Spændende møbelbrands

Hos t.i.n.g. er vi konstant på jagt efter nye, spændende brands, der passer ind i vores øvrige sortiment – og samtidig opfylder de krav, vi har, når vi udvælger de møbler, vi har på vores shop.

Vi forsøger så vidt muligt at vælge brands, der skaber funktionelle og æstetiske møbler, der passer ind i det moderne hjem. Samtidig ønsker vi udelukkende at sælge møbler fra brands, der tager deres ansvar over for kloden alvorligt.

Flere af de møbler, du finder på vores shop, er således produceret ud fra et bæredygtigt princip om, at produktionen må skade miljøet mindst muligt. Møblerne holder i lang tid og er skabt i et tidløst design, så de kan gå i arv fra generation til generation


Vis mere