Fermob

Filter by

Kategorier
Mærker
Farve
Pris
80 kr 51900 kr
Sorter efter
 • Fermob Sixties Armchair

  Sixties Armchair er en komfortabel loungestol med et lækkert design.Stolen er edsignet af Frédéric Sofia og har en organisk form med flettet sæde og ryg.Sixties Armchair er fremstillet af aluminium og har derfor en lav vægt, mens flettet er lavet i syntetiske fibre. 3 års garanti Håndlavet i Frankrig Nem vedligeholdelse UV-resistent lak Vælg mellem...

  På lager
  2.880,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Fermob Salsa Side Table

  Med Salsa Side Table får du mere plads til den dejlige grillmad eller blomster på terrassen. Designet er helt enkelt og samtidig funktionelt. Salsa Side Table har endda riller i hylden, så regnvand kan løbe ud. 2 års garanti Håndlavet i Frankrig UV-resistent lak Vælg mellem mange farver Diameter: 50 cm. Højde: 50 cm.

  På lager
  1.535,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Fermob Rythmic Armchair

  Rythmic Armchair fra Fermob er designet af det italienske designstudio Archirivolto, og har et enkelt design med helt rene linjer, der passer til et bredt udvalg af Fermobs øvrige havemøbler.Havestolen er fremstillet af stål, der er behandlet med Fermobs særlige rustbeskyttelse og lakeret med UV-resistent lak. Stabelbar (op til 5 stk.) Fremstillet af...

  På lager
  2.320,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Fermob Round Cushion

  Round Cushion fra Fermob er en lækker sædehynde, der gør dine havestole endnu mere komfortable.Hynden passer til 1900, Montmartre og Louvre. Vælg den lille model til stole uden armlæn og den store til stole med armlæn.Round Cushion er fremstillet af slidstærkt stof og fyld, der er beskyttet mod UV, pletter og mug. Der udover er hynden magnetisk, hvilket...

  På lager
  505,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Fermob Romane Table With Extensions

  Med Romane Table with Extensions får du alt det bedste fra Romane designet og stor funktionalitet. Dette Romane havebord kan nemlig udvides med to tillægsplader, så det bliver 3 meter langt.Bordet er fremstillet af stål, der er særligt godt beskyttet mod vejrets prøvelser. Lakken har en høj UV-beskyttelse og bordet er i det hele taget af rigtig høj...

  På lager
  21.280,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Fermob Ribambelle Table With...

  Ribambelle Table With Extension fra Fermob er et enkelt men meget praktisk havebord. Bordet er håndlavet i Frankrig og fremstillet i aluminium, hvilket gør bordet meget holdbart, og det er ligeledes beskyttet mod UV. Det funktionelle bord har aftagelig bordplade, og bordet kan også udvides alt efter antal gæster. Bordet har et unikt teleskopsystem, der...

  På lager
  18.180,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Fermob Rendez-vous Table

  Rendez-vous Table er et elegant havebord med en helt særlig design af bordbenene. Hvert bordben består af tre buede stålstænger, der er fastgjort forholdvist langt inde på bordpladen. 3 års garanti Håndlavet i Frankrig UV-resistent lak Vælg mellem mange farver Diameter: 110 cm. Højde: 74 cm.

  På lager
  6.705,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Fermob Rendez-vous Armchair

  Rendez-vous Armchair er en smuk havestol med bløde former og et flot mønster på sæde og ryg.Stolen er fremstillet af stål og kan stables, så den er nem at opbevare udenfor sæsonen. 3 års garanti Stabelbar (op til 5 stk.) Håndlavet i Frankrig UV-resistent lak Vælg mellem mange farver Bredde: 52 cm. Dybde: 56 cm. Højde: 82 cm. Sædehøjde: 45 cm.

  På lager
  2.460,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Fermob Quiberon

  Et rullebord kan være en stor hjælp på taressen, og selvom Quiberon ser meget simpel ud, har bordet alt hvad du skal bruge.Bordet har to hjul, så det står stille, når du har brug for det, og kan flyttes når du ikke har. Bordpladen er stor nok til en gasgrill, og der er endda fire kroge på den ene side, så du har viskestykke og grillredskaber lige ved...

  På lager
  3.300,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Fermob Plein Air Table

  Plein Air Table fra Fermob er et godt og solidt havebord, der er ideelt til det aktive udeliv. Bordet kan nemlig klappes sammen og tages med på tur sammen med de andre møbler i Plein Air-serien.Bordet har plads til 2 personer og har fået en rigtig god rustbehandling samt UV-resistent lak, så det holder sig pænt i mange år og er nemt at vedligeholde. 3...

  På lager
  2.740,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Fermob Plein Air Chair

  Plein Air Chair er en af Fermobs mest komfortable klapstole. Stolen har nemlig sæde og ryg i Fermobs vævede OTF-tekstil, der ikke kun er behageligt at sidde på, men også meget slidstærkt og nemt at vedligeholde.Stolen er meget stabilt og vejer kun 4,3 kg. og er derfor ideel til at tage med på tur - og så fås den jo i farver til enhver smag. 3 års...

  På lager
  1.815,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Fermob Plein Air Armchair

  Fermob Plein Air Armchair er perfekt til det aktive udeliv, da den let og hurtigt kan klappes sammen.Stolen har en god komfort takket være det vævede stof, der er på stolens sæde og ryg - og så er det desuden meget slidstærkt og nemt at vedligeholde.Plein Air Armchair er fremstillet af stål og aluminium med en rigtig god rustbehandling og lakeret med...

  På lager
  2.225,00 kr  
  Flere varianter på lager
  Se produktet her
 • Fermob Picnic

  Picnic fra Fermob er designet af Cyril Fuchs og Martin Lück. Picnic er designet som en lille hytte med siddepladser, bordplads og et tag, der skaber en lille hytte for børnene. Den flotte legehytte for børn er fremstillet af galvaniserede stålrør. Taget er fremstillet i akryltekstil, der gør den velegnet til at stå udendørs. Den holdbare hytte er også UV...

  På lager
  8.840,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Fermob Pastèques Cushion

  Pastèques Cushion er ikke en almindelig sofapude. Den er nemlig designet specielt til at blive brugt udendørs i dine havemøbler.Puden er fremstillet af bomuld og behandlet på en måde, så den er resistent mod pletter og mug.Pastèques Cushion tåler vask ved 30°C og skal opbevares indendørs, når vejret er dårligt. Bredde: 44 cm. Højde: 30 cm.

  På lager
  350,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Fermob Pastèques Blanket

  Pastèques Blanket fra Fermob er et flot plaid, der passer rigtig godt til Fermobs havemøbler, og er perfekt til de hyggelige sommeraftner på terrassen.Tæppet er lavet er 100% bomuld og kan vaskes ved 30°C. Længe: 170 cm. Bredde: 130 cm.

  På lager
  710,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Fermob Pasaia

  Lav din have om til en oase med Pasaia fra Fermob. Den skulpturelle havebruser har et lækkert design, gode materialer og kan bruges overalt, hvor der er en haveslange i nærheden.Pasaia er fremstillet af aluminium og PVC med træ-udseende. 3 års garanti Havebruser fra Fermob Håndlavet i Frankrig UV-resistent lak Bredde: 140 cm. Dybde: 100 cm....

  På lager
  8.070,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Fermob Outdoor Placemat

  Outdoor Placemat beskytter dit Fermob havebord og bidrager samtidig til designet med sine farver, der matcher havemøblerne.Bordskåneren er fremstillet af PVC-belagt polyester, der er nemt at rengøre med vand og sæbe. Bredde: 45 cm. Dybde: 35 cm.

  På lager
  80,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Fermob Origami Bench

  Origami Bench fra Fermob er en af de bænke, man altid kan genkende, når man først har set den én gang.Bænken har et karakteristisk design, der bygger på geometriske former.Inspirationen til Origami Bench er fundet i japansk papirfoldning. Hvis man kigger godt efter, kan man se hvordan bænkens ben er bukket ned fra det, der engang var et fladt stykke stål....

  På lager
  4.085,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Fermob Oléron Table

  Oléron Table fra Fermob er et stabilt og enkelt havebord, som er håndlavet i Frankrig. Bordet er behandlet med UV-resistent lak, og det er meget holdbart og beskyttet mod vind og vejr. Havebordet er et praktisk møbel med plads til 8-10 personer. Bordet er designet, så det er muligt at tage bordpladen af. Bordet er fremstillet i aluminium, og det fås i...

  På lager
  10.575,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Fermob Oléron Chair

  Den komfortable Oléron havestol fra Fermob har et flot design, der passer til de fleste haveborde. Sæde og ryg er betrukket med Fermobs slidstærke OTF-stof, der matcher resten af stolen.Selve stellet på Oléron Chair er fremstillet af aluminium, der har en lav vægt. I kombination med stoffet på sæde og ryg, vejer Oléron Chair kun 2,1 kg. 2 års garanti...

  På lager
  1.320,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Fermob Oléron Armchair

  Få optimal komfort med Oléron Armchair fra Fermob. En skøn havestol med armlæn, samt sæde og ryg i slidstærkt OTF-stof fra Fermob.Stoffet matcher stellet, der er fremstillet af aluminum. Begge disse materialer har en lav vægt, og Oléron Armchair vejer derfor kun 2,3 kg. 2 års garanti Stabelbar (op til 4 stk.) Håndlavet i Frankrig UV-resistent lak...

  På lager
  1.555,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Fermob Odéon Armchair

  Odéon fra Fermob er en flot havestol i let og komfortabelt design. Stolen har et two-tone design med stel og sæde i én farve, mens ryg og armlæn har en anden.Odéon Armchair kan stables og er fås i et bredt udvalg af farver, der alle er godt beskyttet mod solens UV-stråler. 3 års garanti Stabelbar (op til 4 stk.) Håndlavet i Frankrig UV-resistent lak Vælg...

  På lager
  3.160,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Fermob Mooon!

  Mooon! bordlampe til udendørs brug fra Fermob. En praktisk og funktionel lampe i skulpturelt design, du kan nyde hele aftenen - og længe efter at solen er gået ned.Lampehovedet er fremstillet af plastik, mens basen er af aluminium, der selvfølgelig er lakeret i samme type lak som Fermobs havemøbler, så farven matcher.Mooon! har indbygget batteri, der...

  På lager
  975,00 kr  
  Flere varianter på lager
  Se produktet her
 • Fermob Montmartre Table

  Montmartre Table er et rundt havebord i klassisk fransk design med smukke detaljer. Bordpladen har et perforeret mønster, der passer perfekt til det dekorative stel.Montmartre Table fås i to størrelser og massevis af farver. Se også resten af Montmartre-serien. 2 års garanti Håndlavet i Frankrig UV-resistent lak Vælg mellem mange farver Højde: 74 cm.

  På lager
  3.115,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Fermob Montmartre Portable Bar

  Montmartre Portable Bar er et lille og praktisk bord, der kan bruges til mad, planter eller andre ting. Bordet kan både bruges inde og ude, og er helt oplagt, hvis du har et lille havebord og behov for lidt mere plads.Selvom bordet er lavet af stål, vejer det kun 4,5 kg. Derfor har Montmartre Portable Bar en hank, så du nemt kan flytte det. Den nederste...

  På lager
  1.145,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Fermob Montmartre Hanging Armchair

  Montmartre Haning Armchair fra Fermob er noget helt særligt. Stolen er designet til at blive hængt i et træ eller under et udhæng.Stolen har et klassisk fransk design med smukke detaljer og fås i et bredt farveudvalg. Se også resten af Montmartre-serien. 2 års garanti Håndlavet i Frankrig UV-resistent lak Vælg mellem mange farver Bredde: 72 cm....

  På lager
  1.900,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Fermob Montmartre Chair

  Montmartre Chair fra Fermob er en smuk havestol i klassisk fransk design. Stolen er både komfortabel og stabelbar, hvilket er en stor hjælp i vinterhalvåret.Vælg mellem et bredt udvalg af farver og se resten af Montmartre-serien. 2 års garanti Stabelbar (op til 10 stk.) Håndlavet i Frankrig UV-resistent lak Vælg mellem mange farver Bredde: 41 cm....

  På lager
  1.050,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Fermob Montmartre Armchair

  Montmartre Armchair fra Fermob har et klassisk fransk design og smukke detaljer. Stolen er særdeles komfortabel og kan endda stables.Vælg mellem et bredt udvalg af farver og se også resten af Montmartre-serien. 2 års garanti Stabelbar (op til 7 stk.) Håndlavet i Frankrig UV-resistent lak Vælg mellem mange farver Bredde: 56 cm. Dybde: 48 cm....

  På lager
  1.245,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Fermob Monceau XL bench

  Monceau XL bench fra Fermob er en bænk, der er håndlavet i Frankrig. Bænken er designet enkelt og ligetil med afrundede kanter. Bænken er fremstillet med rørformet stel i stål, og bænkens sæde er ligeledes i stål. Havemøblet er behandlet med UV-resistent lak, der sikrer at farven holder i flere år. 2 års garanti Håndlavet i Frankrig UV-resistent lak...

  På lager
  2.930,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Fermob Monceau Table

  Fermob Monceau Table er et godt havebord i flot design og høj kvalitet.Bordet har en god stabilitet og er fremstillet af stål med en elektro-galvaniseret bordplade. Bordpladen er dekoreret med fire laserskårne riller, der danner referencer til resten af Monceau-serien.Monceau Table fås i to størrelser, der har plads til henholdsvis 6 og 8 personer. 1...

  På lager
  4.550,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Fermob Monceau Rocking Chair

  Monceau Rocking Chair fra Fermob er en enkel gyngestol, som er håndlavet i Frankrig. Gyngestolen er fremstillet med en ramme i stål og stolens sæde er også lavet i stål. Gyngestolen er holdbar som havemøbel, da den er godt beskyttet mod vejrets prøvelser. Man kan vælge mellem flere farver, som er behandlet med UV-resistent lak. 2 års garanti Håndlavet...

  På lager
  2.180,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Fermob Monceau Low Table / Footrest

  Monceau Low Table / Footrest er et lille smart havemøbel, der har to funktioner. Brug det enten som fodskammel til Monceau Low Armchair eller som et lille bord, der står vedsiden af en loungestol. 1 års garanti Stabelbar Håndlavet i Frankrig UV-resistent lak Vælg mellem mange farver Bredde: 59,5 cm. Dybde: 48 cm. Højde: 41 cm.

  På lager
  825,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Fermob Monceau Low Armchair Cushion

  Monceau Low Armchair Cushion fra Fermob er en lækker hynde, der gør din Monceau Low Armchair endnu mere komfortable.Monceau Low Armchair Cushion er fremstillet af slidstærkt stof og fyld, der er beskyttet mod UV, pletter og mug.

  På lager
  740,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Fermob Monceau Low Armchair

  Monceau Low Armchair er perfekt til afslapning på de skønne sommerdage. Den flotte havestol har nemlig både armlæn og et lækkert design, der er svært at holde sig væk fra.Stolen er stabelbar og udført i stål med en UV-resistent lak, der sikrer at farverne holder sig flotte i lang tid. Vælg mellem mange farver. 1 års garanti Stabelbar Håndlavet i...

  På lager
  1.630,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Fermob Monceau Bench

  Monceau Bench fra Fermob er en lækker havebænk i godt design. Bænken kan stables og har plads til 2-3 personer.Monceau bænken kan bruges de fleste steder, og er især egnet ved et af Fermobs mange haveborde. 1 års garanti Stabelbar Håndlavet i Frankrig UV-resistent lak Vælg mellem mange farver Længe: 116 cm. Dybde: 60 cm. Højde: 85 cm.

  På lager
  2.930,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Fermob Monceau Armchair

  Monceau Armchair er på alle måder en god havestol. Stolen har nemlig et lækkert og enkelt design, der også er meget praktisk. Den er nemlig stabelbar, og så kan den flyttes med én hånd takket være det smarte ryglæn. 1 års garanti Stabelbar Håndlavet i Frankrig UV-resistent lak Vælg mellem mange farver Bredde: 52 cm. Dybde: 64,5 cm. Højde: 85 cm....

  På lager
  1.170,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Fermob Melons Cushion

  Melons Cushion er ikke en almindelig sofapude. Den er nemlig designet specielt til at blive brugt udendørs i dine havemøbler.Puden er fremstillet af bomuld og behandlet på en måde, så den er resistent mod pletter og mug.Melons Cushion tåler vask ved 30°C og skal opbevares indendørs, når vejret er dårligt. Bredde: 68 cm. Højde: 44 cm.

  På lager
  565,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Fermob Manosque Table

  Fermob Manosque Table er et dekorativt havebord med et klassisk design. Bordet har et dekorativt stel med klassiske referencer.Bordet passer sammen med langt de fleste havestole fra Fermob. 1 års garanti Håndlavet i Frankrig UV-resistent lak Vælg mellem mange farver Længe: 160 cm. Dybde: 90 cm. Højde: 74 cm.

  På lager
  4.545,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Fermob Luxembourg Table

  Nyd de skønne sommeraftener i godt selskab omkring et havebord fra Fermobs Luxembourg-serie.Luxembourg-serien er en klassisk fransk møbelserie, der siden er blevet tilført nye møbler, der bygger videre på det elegante design.De flotte haveborde er lette at vedligeholde og fås i flere størrelser. Den stærke overfladebehandling sørger nemlig for at beskytte...

  På lager
  6.510,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Fermob Luxembourg stol m. armlæn

  Luxembourg-stolen med armlæn er en god havestol, der kan stables og holder i mange år.Med sit flotte design og de mange farvemuligheder, er denne stol fra Fermobs Luxembourg-serie en sikker vinder.Havestolen kræver næsten ingen vedligeholdelse og har en UV-beskyttende overfladehandling, der beskytter farven. 3 års garanti Lav vægt UV-resistent lak...

  På lager
  2.320,00 kr  
  Flere varianter på lager
  Se produktet her
 • Fermob Luxembourg stol

  Stolen i Luxembourg-serien er en enkel og praktisk havestol, der både pynter og er let at vedligeholde - og så kan den endda stables.Stolen har en stærk overfladebehandling, der kan tåle vejrets prøvelser og beskytter farven fra at falme.Vælg mellem alle de velkendte farver fra Fermob. Luxembourg-stolen fås også med armlæn. 3 års garanti Lav vægt...

  På lager
  1.855,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Fermob Luxembourg Skin Cushion

  Luxembourg Skin Cushion fra Fermob er en lækker sædehynde, der gør dine havestole endnu mere komfortable.Hynden passer perfekt til Luxembourg Chair og Luxembourg Armchair. Velcro-bånd sikrer desuden at hynden forbliver på sædet.Luxembourg Skin Cushion er fremstillet af slidstærkt stof og fyld, der er beskyttet mod UV, pletter og mug.

  På lager
  570,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Fermob Luxembourg skammel

  Den lille og praktiske fodskammel fra Fermob passer perfekt til Luxembourg loungestolen.Skamlen gør det bestemt ikke mindre behageligt at opholde sig udenfor om sommeren - og så kan den også bruges som et lille bord, hvis man skulle få brug for det.Vælg mellem et stort udvalg af farver. 3 års garanti Lav vægt UV-resistent lak Håndlavet i Frankrig...

  På lager
  1.665,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Fermob Luxembourg serveringsvogn

  Hvem kan undvære denne skønne serveringsvogn fra Fermob på en varm sommerdag?Den praktiske serveringsvogn fra Luxembourg-serien har en aftagelig serveringsbakke og har en rigtig god overfladebehandling, der tåler vejrets prøvelser.Serveringsvognen fås i et stort udvalg af farver, der matcher de andre havemøbler fra Fermob. 3 års garanti Lav vægt...

  På lager
  5.110,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Fermob Luxembourg Pedestal Table

  Luxembourg Pedestal er et lille og praktisk havebord, der er særligt velegnet som cafébord eller som et lille havebord på en altan.Ligesom de andre havemøbler i Luxembourg-serien, har bordet en meget stærk overfladebehandling, der beskytter den mod vejret og sikrer, at farven holder sig frisk. 3 års garanti Lav vægt UV-resistent lak Håndlavet i...

  På lager
  5.075,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Fermob Luxembourg nakkestøtte

  Nakkestøtten fra Fermob passer perfekt til Luxembourg loungestol, og gør det endnu mere behageligt at sidde udenfor om sommeren.Nakkestøtten fås i rigtig mange af de velkendte farver fra Fermob og passer dermed perfekt til loungestolen. Bredde: 52 cm. Højde: 40 cm.

  På lager
  830,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Fermob Luxembourg Low Armchair...

  Luxembourg Low Armchair Cushion fra Fermob er en lækker hynde, der passer perfekt til Luxembourg Low Armchair.Luxembourg Low Armchair Cushion er fremstillet af slidstærkt stof og fyld, der er beskyttet mod UV, pletter og mug.

  På lager
  1.240,00 kr  
  Flere varianter på lager
  Se produktet her
 • Fermob Luxembourg loungestol

  Læn dig tilbage i den lækre Luxembourg loungestol fra Fermob.Loungestolen er lavet i aluminium og vejer ikke ret meget. Derfor kan du let flytte stolen rundt i haven eller på terrassen efter behov.Stolen fås i et bredt udvalg af farver og kræver næsten ikke noget vedligeholdelse. Dens stærke overfladebehandling beskytter nemlig metallet og farven fra vand...

  På lager
  3.720,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Fermob Luxembourg lille bænk

  Den lille bænk fra Fermob er et flot og meget praktisk havemøbel.Bænken kan både anvendes som siddeplads eller som et lille bord.Bænken fås i et stort udvalg af farver og er behandlet med en stærk overfladebehandling, der sikrer at bænken holder sig flot i mange år. 3 års garanti Lav vægt UV-resistent lak Håndlavet i Frankrig Vælg mellem mange...

  På lager
  2.565,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Fermob Luxembourg lang bænk

  Den lange Luxembourg-bænk fra Fermob er en rigtig god havebænk, der giver plads til 3-4 personer og er velegnet til haven eller terrassen. Luxembourg-serien fra Fermob er nemlig kendt for sit gode design og sin høje kvalitet. Serien har nemlig en ekstra stærk overfaldebehandling, der gør den ekstra modstandsdygtig overfor vand og sollys.Bænken er lavet af...

  På lager
  3.490,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Fermob Luxembourg Kid Table

  Luxembourg Kid Table giver børn mulighed for at opleve det populære Luxembourg design og måske endda også mulighed for at have havemøbler mangen til sine forældre.Bordet passer til børn på 3-6 år og fås i et bredt udvalg af farver.Luxembourg Kid Table er fremstillet af stål, så det har den nødvendige tyngde. Stålet er behandlet og lakeret med UV-resistent...

  På lager
  2.375,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Fermob Luxembourg Kid Chair

  Luxembourg Kid Chair fra Fermob er en børneudgave af den populære Luxembourg Chair. Stolen er lavet til de 3-6 årige, så børn og forældre kan have ens havemøbler.Luxembourg Kid Chair er fremstillet af aluminium, hvilket ikke kun giver en lav vægt men også en rigtig god beskyttelse mod vejrets prøvelser. Se også resten af Luxembourg Kid-serien. 3 års...

  På lager
  1.070,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Fermob Luxembourg Kid Bench

  Giv børnene mulighed for at nyde de gode Fermob Luxembourg havemøbler med Luxembourg Kid Bench.Havebænken passer til børn på 3-6 år og har samme design som den populære Luxembourg bænk til voksne.Luxembourg Kid Bench er fremstillet af aluminium, hvilket ikke kun giver en lav vægt men også en rigtig god beskyttelse mod vejrets prøvelser. Se også resten af...

  På lager
  1.435,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Fermob Luxembourg High Table

  Gør din terrasse endnu mere hyggelig med Luxembourg High Table fra Fermob.Det høje bord passer perfekt til barstole, hvor det giver plads til 4-6 personer afhængigt af om bordenderne tages i brug. 3 års garanti Perfekt til barstole UV-resistent lak Vælg mellem mange farver Længe: 126 cm. Dybde: 73 cm. Højde: 104 cm.

  På lager
  7.070,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Fermob Luxembourg High Pedestal

  Luxembourg High Pedestal fra Fermob er et højt cafébord, der passer perfekt til Luxembourg barstolene.Lav et hyggeligt hjørne på terrassen eller haven, hvor  du kan nyde sommeren i godt selskab.Bordet har en stærk overfladebehandling, der kræver minimal vedligeholdelse og beskytter mod at farven skulle falme. 3 års garanti Lav vægt UV-resistent lak...

  På lager
  5.910,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Fermob Luxembourg gyngestol

  Nyd det gode sommervejr i gyngestolen fra Fermobs Luxembourg-serie.Den flotte gyngestol adskiller sig fra de fleste havemøbler og indbyder i høj grad til hygge og ophold.Gyngestolen fås i massevis af farver og har en stærk overfladebehandling, der tåler rigtig meget og samtidig beskytter malingen fra at falme. 3 års garanti Lav vægt UV-resistent lak...

  På lager
  5.270,00 kr  
  Flere varianter på lager
  Se produktet her
 • Fermob Luxembourg Duo-bænk

  Den flotte og stilfulde Duo-bænk fra Fermob byder på moderne design og masser af afslapning.Luxembourg Duo er lavet af aluminium og vejer derfor ikke så meget, som den ser ud til.Med sin stæke UV-beskyttende overfaldebehandling kan bænken let klare vejrets prøvelse og den kræver desuden ikke meget vedligeholdelse. 3 års garanti Lav vægt UV-resistent...

  På lager
  4.795,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Fermob Luxembourg bænk

  Bænken fra Fermob er lille og praktisk med et lækkert design, der kan stables og holde til rigtig meget.Den flotte havebænk er en del af den franske Luxembourg-serie, der inderholder masser af lækre havemøbler i skønne farver.Bænken er lavet af aluminium og overfladebehandlet med en stærk UV-beskyttende lak, der beskytter den mod vejret og sikrer at...

  På lager
  3.990,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Fermob Luxembourg barstol

  Barstolen fra Luxembourg-serien er et flot og forfriskende havemøbel, der giver nye muligheder for indretningen på terrassen og i haven.Barstolen passer perfekt sammen med High Square-bordet og fås i alle de velkendte Fermob-farver. 3 års garanti Lav vægt UV-resistent lak Stabelbar Støjsvage ben-dupper Håndlavet i Frankrig Vælg mellem mange...

  På lager
  2.415,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her
 • Fermob Louvre Chair

  Fermob Louvre Chair er en elegant havestol i klassisk design. Stolen har bløde linjer og smukke detaljer.Louvre Chair er fremstillet af stål og har er særdeles modstandsdygtig overfor vejrets mange prøvelser. 2 års garanti Stabelbar (op til 10 stk.) Håndlavet i Frankrig UV-resistent lak Vælg mellem mange farver Bredde: 44 cm. Højde: 85 cm....

  På lager
  1.440,00 kr  
  Se leveringstid
  Se produktet her

Fermob · Fransk design

Fermob er et fransk designhus, der opstod i starten af det 20. århundrede. Dengang var det et lille jernværk, der producerede havemøbler.
I 1953 besluttede stifterens søn at industrialisere produktionen, og siden Bernard Reybier, der i dag driver virksomheden, tog over i 1989, er Fermob blevet en af verdens største producenter af havemøbler i godt design og rigtig høj kvalitet - og produktionen foregår stadig i Frankrig i byen Thoissey, der ligger tæt på Lyon.

Fermob handler om kreativitet, design, teknik, håndværk og ikke mindst farver.
Med en farvepalet på mere end 20 farver, er der masser at vælge mellem, når du kigger på Fermob havemøbler. Farverne spænder fra neutrale til farvestrålende med masser af liv - og det er ikke svært at komme i godt humør, når man nyder sommeren i alle de farverige havemøbler.

Designet i de mange møbelserier er originalt og spænder mindst ligeså bredt som farveudvalget. Der er bestemt noget til enhver smag. 1900-serien er fuld af ornamenter og dekoration, mens Ellipse-serien byder på et moderne og stilrent design.
På samme måde findes der havemøbler i forskellige typer, så du både kan få en praktisk havestol med god komfort samt en lækker havesofa, der tåler at blive brugt udendørs.

Fermob er kendt og elsket for sin høje kvalitet, der sikrer at møblerne holder i mange år - og virksomheden har så stor tillid til sine produkter, at de yder op til 3 års garanti på dem.
Møblerne produceres i stål og aluminium af bedste kvalitet, mens stor viden og godt håndværk holder kvaliteten helt i top.

Havemøblerne testes sine møbler grundigt efter europæiske standarder og der føres kvalitetskontrol i alle produktionsled helt frem til pakning og forsendelse. Det handler det ikke kun om at undgå fejl, men også om den personlig stolthed ved at producere gode møbler.

Fermob lever af at have sine produkter stående udendørs på terrasser og i haver. Derfor har Fermob ekstra stor respekt for naturen, og bæredygtighed er tænkt nøje ind i designet og produktionen.
Omkring 98% af alt jern og aluminium genanvendes på verdensplan. Derfor kan Fermob garantere at deres havemøbler kan genbruges - og at de gør brug af genbrugt metal.
Lakken indeholder ingen opløsningsmidler og er 100% genanvendelig, mens der løbende arbejdes på at nedskære energiforbruget gennem tiltag som at sænke temperaturen ved påføring og hærdning af lak.

Bliver dit havemøbel ridset eller beskadiget, findes der særlige reparationsprodukter fra Fermob. Med disse kan du nemt og hurtigt udbedre de værste fejl, så de næsten ikke kan ses. Kontakt os for nærmere information og vejledning.


Vis mere